Κ.Τσοπουρίδου: Ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ

Επιστολή διάψευσης για τα όσα αναφέρουμε στη στήλη των παραπολιτικών, σχετικά με τις διεργασίες που γίνονται ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, απέστειλε η δημοτική σύμβουλος Βόλου Κατερίνα Τσοπουρίδου. Στην επιστολή της αναφέρει ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τη θέση της προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βόλου της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές τη στήλης γνωρίζουν ότι το όνομά της συζητήθηκε από στελέχη και παράγοντες του κόμματος. Επομένως ουδέν μεμπτόν…

Στην επιστολή της η κα Τσοπουρίδου αναφέρει:

Κύριε Διευθυντή,
Στο δημοσίευμα σας στις 24/3/2016 στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα “Μagnesia News” και στην στήλη “Παραπολιτικά” κάνετε αναφορά στο πρόσωπό μου σχετικά με την υποψηφιότητα μου σαν πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΒΟΛΟΥ καθ’ υπόδειξη κ. Μιτζικού, κας Μακρή και κ. Παπαδόπουλου.
Σας κάνω γνωστό λοιπόν πως ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για την θέση προέδρου της ΔΗΜΤΟ, εξάλλου αυτό φαίνεται και εκ του αποτελέσματος, από τη μη υποβολή υποψηφιότητας από την πλευρά μου.
Ο χαρακτήρας και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω σε άλλους την πρωτοβουλία να μιλούν για μένα και να αποφασίζουν ερήμην μου. Ούτε βέβαια θα επέτρεπα σε κανέναν να στήνει πολιτικές καριέρες χρησιμοποιώντας με ως σκαλοπάτι ανάδειξής του. Σχετικά με την αναφορά του ονόματος του κ. Μιτζικού Μιχάλη στην όλη προσπάθεια για να διεκδικήσω την προεδρία της ΔΗΜΤΟ ΒΟΛΟΥ (αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε τη σύμφωνη γνώμη μου), ζητώ να τοποθετηθεί δημόσια μέσω της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας, για να διαψεύσει τα όσα του αποδίδονται, προστατεύοντας έτσι και τον ίδιον και εμένα.
Κάθε πληροφορία σχετικά με το όνομά μου θα πρέπει πρώτα να επαληθεύεται από εμένα την ίδια κι έπειτα να δημοσιοποιείται, διαφορετικά είμαι αναγκασμένη να καταφύγω σε νόμιμα μέτρα.

Αικατερίνη Τσοπουρίδου
Δημοτική Σύμβουλος Βόλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.