Να μην πηγαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο ή μήπως αυτό θέλει η «παρέα»;

Η κατάσταση πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια μιας ευνομούμενης δημοκρατικής πόλης στο δημοτικό συμβούλιο, από τότε που ο Βολιώτικος λαός εξέλεξε τον Αχιλλέα Μπέο και τους δημοτικούς συμβούλους του.
Αναρίθμητα τα περιστατικά στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και στην εν γένει παρουσία του Αχιλλέα Μπέου, που υποβιβάζουν την πολιτική ζωή του Βόλου και την «διαφημίζουν» σ’ όλη την Ελλάδα με την χειρότερη εικόνα της πιο παρακμασμένης πόλης.
Σ’ ένα δημοτικό συμβούλιο, όπου δεν υπάρχει ο διάλογος και η σύνθεση απόψεων, ούτε καν ο αλληλοσεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τότε ίσως θα πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα αφύπνισης στους Βολιώτες πολίτες. Ένα μήνυμα απ’ όλες τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης ότι ο κίνδυνος για την πόλη δεν έρχεται από την ανεργία, την φτωχοποίηση της ζωής μας, αλλά από την έλλειψη δημοκρατικού διαλόγου, έλλειψη σεβασμού και φασίζουσων συμπεριφορών. Αυτό το μήνυμα θα πρέπει να είναι η κήρυξη αποχής από τα δημοτικά συμβούλια, ως μια προσπάθεια απομόνωσης αυτών των συμπεριφορών από όλους τους Βολιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να μην ζήσουν έναν νέο εμφύλιο για το ποιος είναι δυνατότερος και αυτός που κάνει κουμάντο στο Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.