Οι διαπιστώσεις του κ. Δραμητινού

Προσεγμένο το άρθρο που δημοσιοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Ματθαίος Δραμητινός στα ΜΜΕ που έχει ως τίτλο «Βόλος…η πόλη που δεν υπάρχει».
Ο γιατρός, κάνει σωστές διαπιστώσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη, από την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του δημάρχου κ. Μπέου, όπως επίσης και για την αντιπολίτευση. Εκείνο όμως που θα πρέπει να δει ο κ. Δραμητινός, μαζί με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους είναι οι στόχοι.
Ωραία, ο κ. Μπέος ήταν και είναι όλο λόγια και ύβρεις. Όντως, ο απομονωτισμός του από φορείς και κεντρική εξουσία δημιουργούν προβλήματα στην πόλη, αλλά πρέπει όλα να ξεπεραστούν.
Ο τρόπος είναι ένας. Επειδή η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπως έχει αποδειχτεί, δεν είναι χώρος συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων, λόγω του χαρακτήρα του δημάρχου, ας συγκεντρωθούν οι δυνάμεις της αυτοδιοίκησης σε άλλον χώρο και ας συζητήσουν για την πόλη, θέτοντας στόχους. Ίσως έτσι να βοηθήσουν την πόλη, διεκδικώντας λύσεις. Ο Βόλος, ας το πάρουμε είδηση, δεν έχει ικανό δήμαρχο, έγινε λάθος, δεν θα αφήσουμε όμως την πόλη έως το 2019 στα χέρια ενός ανθρώπου που νομίζει ότι είναι παντογνώστης και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτούλης του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.