Ο Γιώργος Μουλάς ετοιμάζεται για δήμαρχος

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της 15ης Απριλίου, που αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη του σκανδάλου «Κοριόπολις» με 84 κατηγορούμενους, μεταξύ αυτών και του Αχιλλέα Μπέου, τόσο τα φιλόδοξα σχέδια των επίδοξων μνηστήρων για τον δημαρχιακό θώκο γίνονται πιο ορατά.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, Γιώργος Μουλάς είναι ο πλέον φιλόδοξος, διότι έχει πιστέψει ότι μια καταδίκη του Μπέου θα εξασθενίσει την δύναμη του στην πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, ενώ θεωρεί αδύνατον να σταθεί ως δήμαρχος ο Θάνος Θεοδώρου.

Οι φιλοδοξίες του Γιώργου Μουλά είναι ορατές από την συμπεριφορά του στο δημοτικό συμβούλιο, απέναντι στο Θάνο Θεοδώρου και τις αρχηγικές του εμφανίσεις. Ο κ. Μουλάς, αρνείται να απευθύνεται στον Θάνο Θεοδώρου ως δήμαρχο και επανειλημμένως τον προσφωνεί ως αντιδήμαρχο, ενώ δεν χάνει την ευκαιρία, σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, να παίζει το ρόλο του αντι-Μπέου με την συμπεριφορά του απέναντι στην αντιπολίτευση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Μουλάς έχει προσεγγίσει αρκετούς δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και μερικούς τους έχει πείσει ότι σε περίπτωση καταδίκης του Αχιλλέα Μπέου δεν μπορεί να σταθεί πλέον στο δημαρχείο και θα χρειαστεί ένας δήμαρχος με δυναμική, ώστε να οδηγήσει την παράταξη έως το 2019, οπότε και θα τελειώσει η θητεία της.
Μάλιστα, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του κ. Μουλά, όχι μόνο την δυναμική του, αλλά και την εμπειρία του στα δημοτικά πράγματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.