Όπως έκαναν μεταξύ τους χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες

Μια απλή ανταλλαγή επιταγών διευκόλυνσης είναι το "σκάνδαλο" του Μπέου

Το γνώριζα, μετά το ξέσπασμα της πρώην βουλευτή Ζέττας Μακρή στο ΤRΤ χθες, ότι πλέον ο στόχος ήμουν εγώ, για το πολιτικό σύστημα Μπέου, που θέλει να επιβληθεί στην πόλη και να εξαφανίσει κάθε φωνή που το κριτικάρει.
Ήταν ξεκάθαρο, εδώ και πάρα πολύ καιρό, ότι είχαμε στοχοποιηθεί όσοι σ’ αυτή την πόλη έχουμε μια διαφορετική αντίληψη, περί πολιτικής, δημοκρατίας και πολιτισμού στις σχέσεις των Βολιωτών. Ήταν φανερό, ότι η σκληρή κριτική μας, με αποκαλύψεις, καθημερινά, τον αναστάτωσαν και το αποφάσισε να μας «καθαρίσει».
Μια απλή ανταλλαγή με επιταγές διευκόλυνσης, που γίνονταν από χιλιάδες επιχειρηματίες στην Ελλάδα για να έχουν ρευστότητα στις επιχειρήσεις του, ο Μπέος την παρουσίασε ως στοιχείο διαπλοκής και μεγάλου σκανδάλου.
Ο Μπέος, θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη, δεδομένου ότι μισή ώρα μετά τη συνέντευξη, υπέβαλλα μήνυση στην Εισαγγελέα και ζήτησα την αυτόφωρη διαδικασία, ώστε να λάμψει η αλήθεια.

Γνωρίζει σε τι περιπέτειες μπαίνει;

Ο Μπέος, έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες επιταγές της Συνεταιριστικής «Μαγνησιακή Πίστη» που προεξοφλούσα από τους φίλους μου, Κουντουρά και Βασιλειάδη. Δεν έδωσε όμως το πινάκιο και των δυο φίλων, για να δει ότι υπάρχουν και δικές μου επιταγές στα πινάκια τους και προεξοφλούσαν και αυτοί δικές μου επιταγές.
Φυσικά, οι επιχειρηματίες γνωρίζουν, διότι οι περισσότεροι, στις δύσκολες στιγμές ρευστότητας των επιχειρήσεων τους, προεξοφλούσαν επιταγές για να βοηθηθούν. Φυσικά, ο Μπέος το γνώριζε, ως επιχειρηματίας, όπως επίσης και ο συμπολίτης, ο οποίος του έδωσε το πινάκιο, παρανόμως, δημοσιεύοντας στοιχεία που πρέπει μόνο εγώ να γνωρίζω. Ο κύριος αυτός θα αποκαλυφθεί πλέον για το ρόλο του στη «Μαγνησιακή Πίστη», τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και για κάποιες επισκέψεις σε γραφείο.

Γιατί δεν δίνουν τα στοιχεία του δημοτικού ταμείου;

Ο Χρήστος Λουκάς, από τον 9,86, ζήτησε για ακόμη μια φορά στη συνέντευξη με τον Αχιλλέα Μπέο, τα στοιχεία των συναλλαγών όλων των ΜΜΕ με τον Δήμο Βόλου, για να σταματήσει να εκστομίζει το γνωστό ότι τα ταμεία του δήμου είναι κλειστά για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια. Αν και αυτό γίνεται για πολλοστή φορά, από δημοσιογράφους που ζητούν τη διαφάνεια, εν τούτοις ποτέ αυτά τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα και χθες ο κ. Μπέος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι αυτός δήμαρχος και να απευθυνθούν στον κ. Θεοδώρου (!). Για όλα τα υπόλοιπα αυτός είναι δήμαρχος και κάνει κουμάντο.
Πριν από τέσσερις μήνες, η δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», είχε καταθέσει στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κ. Μουλά, ερώτηση για να δοθούν όλα τα στοιχεία για τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ και σε δημοσιογράφους, αλλά ενώ έπρεπε άμεσα να κατατεθούν μέσα σε ένα μήνα, ακόμη η «Επιλογή Ευθύνης» περιμένει. Ο κ. Μπέος και η παρέα του θέλουν να υπάρχει πάντα πάνω από την πόλη το μαύρο σύννεφο της σκανδαλολογίας.
Εμείς τα περιμένουμε και πιστεύω ότι η επικεφαλής της παράταξης, Νατάσα Οικονόμου, αλλά και όλες οι παρατάξεις, να ζητήσουν πλήρη στοιχεία. Έχουν υποχρέωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.