«Ας γίνει ποιο ποιοτικός ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας»

«Δηλαδή, η είδηση ποιά είναι; Ότι ένας Βρετανός διάσημος τουρίστας. πλήρωσε 920$ στη Μύκονο, για μια Kobe μπριζόλα, που είναι το ακριβότερο κρέας στο κόσμο και την έφαγε στο ποιο διάσημο νησί της Ελλάδας και έναν από τους top προορισμούς του κόσμου, χωρίς να αναφέρεται σε ποιο εστιατόριο την έφαγε συνοδεία Dom Perignion και τα συναφή και ποιος του την μαγείρεψε; ‘Οτι υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας υπάρχουν παντού, αλλά καλύτερα ας κοιτάξουμε τα φαινόμενα αισχροκέρδειας σε ποιο προσιτά από άποψη τιμής καταλύματα και εστιατόρια, όπου κάποιοι επιχειρηματίες, δεν ξέρουν τί ζητούν και όπου σε βρουν. Ας ανέβει σκαλί και ας γίνει ποιο ποιοτικός ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας που ασχολείται με τον Τουρισμό στην Ελλάδα, εκεί είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη το πρόβλημα και όχι τόσο στον υψηλό τουρισμό και στη Μύκονο, των διάσημων και των πολυεκατομμυριούχων» σχολίαζε ο κ. Γιάννης Σακκόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.