«Αιδώς Αργείοι…»

«Η λέξη ντροπή αρμόζει στην σημερινή δημοτική αρχή του ιστορικού δήμου και της όμορφης πόλης του Βόλου και προσωπικά και ονομαστικά στον σε νόμιμη αργία τελούντα «δήμαρχο» Αχιλλέα Μπέο, στον σημερινό νόμιμο δήμαρχο Θάνο Θεοδώρου, στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Μουλά, στους και στις αντιδημάρχους και σε όλη την ομάδα πλειοψηφίας. Κατά τη διαδρομή του χρόνου των τελευταίων ετών, έχουν διατελέσει δήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πλειοψηφίας και μειοψηφιών που διακρίθηκαν για το έργο τους, τη συμπεριφορά τους, το ήθος και την εντιμότητα τους.

Όλο το μέχρι σήμερα διάστημα της θητείας της δημοτικής αρχής, στο σύνολο της, ζούμε οι δημότες μια αφόρητη και αποπνικτική κατάσταση και ατμόσφαιρα από την υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά τους, έναντι οποιουδήποτε δεν συμφωνεί μαζί τους και δεν υποτάσσεται στον «τεντιμποϊσμό» τους. Αποκορύφωμα, που θυμίζει συμπεριφορά «χαμαιτυπείου» αποτέλεσε η συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, όντος και γιατρού…, ο οποίος συμπεριφέρθηκε, κατά τρόπο ανοίκειο και προσβλητικό για γυναίκα, με λέξεις, χειρονομίες και υπονοούμενα που ντρέπεται κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος να επαναλάβει.

Επιβάλλεται σύσσωμος ο λαός του Βόλου, φορείς και απλοί πολίτες, σεβόμενοι την ιστορία του δήμου και της πόλης μας, να αντιδράσει και να καταδικάσει με δριμύτητα, αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά. Ήδη, αυτή η καταδίκη έχει γίνει από πολλούς, αλλά πρέπει να γίνει από ΟΛΟΥΣ. Είναι σίγουρο ότι, σε λίγο καιρό, η παρούσα δημοτική αρχή θα αποτελεί μελανή σελίδα και θλιβερό παρελθόν, για το δήμο και την πόλη του Βόλου» σχολίαζε ο πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας και υπεύθυνος αυτοδιοίκησης, κ. Γιάννης Παπατόλιας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.