«Ευτυχώς…»

«Τσετσένοι πολέμαρχοι που ορκίζονται στα κομμένα κεφάλια των απίστων χριστιανών Ουκρανών, φανατικοί ισλαμιστές – απομεινάρια του Ισλαμικού Χαλιφάτου, συμμάχων των Ρώσων στη γενοκτονία που συντελείται μια δεκαετία σχεδόν στη Συρία, μισθοφόροι της Wagner που προκαλούν χάος στον Κόσμο όπου επιχειρούν για λογαριασμό των ρώσων είναι κάποια από τα μπουμπούκια που, μαζί με τον ρωσικό τακτικό στρατό, ισοπεδώνουν τα πάντα στο διάβα τους, καίνε και λεηλατούν περιουσίες απλών πολιτών, βιάζουν γυναίκες και μικρά παιδιά, ξεκοιλιάζουν αμάχους με δεμένα χέρια… θηριωδίες που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον Δυτικό κόσμο, τόσο στις Κοινωνίες των πολιτών όσο και στις Ηγεσίες τους, χωρίς αστερίσκους και χωρίς υποσημειώσεις. Βέβαια, στη Δύση δεν έχουν Θανάση Αυγερινό για να περάσουν διαφωτισμό. Να μάθουν ότι, για την εισβολή των ρώσων και τα εγκλήματα πολέμου που έρχονται καθημερινά στο φως, ευθύνονται οι αζόφ, οι Ουκρανοί, οι αμερικανοί ηθοποιοί και ο κλόουν Ζελένσκι.

Δεν έχουν Κυριάκο Βελόπουλο και Αντώνη Σαμαρά να τους μιλήσει για ακροδεξιά ντροπή στην ελληνική Βουλή. Δεν έχουν Πάνο Καμμένο να φοράει καπελάκια της πρώην ΕΣΣΔ. Δεν έχουν Κουτσούμπα και αριστερές συνιστώσες για να τους μιλήσουν για τους πραγματικούς φονιάδες των Λαών. Δεν έχουν, τελικά, το κριτήριο να διακρίνουν το αληθινό από την προπαγάνδα… Ευτυχώς όμως στην Ελλάδα, υποψιασμένοι για τα πάντα, έχουμε μάθει να μην αγοράζουμε την προπαγάνδα των Άγγλων, Γάλλων, Πορτογάλων.

Η Μαρία η Ζαχάροβα μιλάει κατευθείαν στην ψυχούλα της υποψιασμένης Μαρίας από το Κάτω Παρτάλι κι αυτό φαίνεται στο προφίλ της στο φεισμπουκ. Και η υποψιασμένη Μαρία από το Κάτω Παρτάλι θα καταγραφεί στην παγκόσμια ιστορία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως το υπέρτατο παράδειγμα αντίστασης στο παγκόσμιο ψέμμα της Δύσης και η φωτογραφία της θα κοσμεί στο μέλλον το πάνθεον των ηρώων του διαδικτύου που έπραξαν το σωστό σε αυτόν στον πόλεμο, δίπλα στη φωτογραφία της Μαρίας από τη Λευκορωσία, της Μαρίας από την Συρία του Άσαντ, της Μαρίας από την Ερυθραία και της Μαρίας από τη Βόρεια Κορέα. Ευτυχώς, οι Μαρίες αυτές σώζουν την τιμή της υποψιασμένης ανθρωπότητας και ως εκ τούτου αισθάνομαι την ανάγκη να τις ευχαριστήσω γράφοντας αυτό το σεντόνι. Κι αν είναι αιματοβαμμένο αυτό το σεντόνι, δεν ευθύνεται ο ρώσος… τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε αυτά» έλεγε ο κ. Σταμάτης Παπαδήμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.