Για να δούμε, θα εμφανιστεί χωρίς δικηγόρο;

Νομικά αμόρφωτους είχε χαρακτηρίσει τους δικαστές που δίκασαν την υπόθεση του συνεργάτη του Γιώργου Πολίτση, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Ο στενός του συνεργάτης επί θεμάτων Τύπου και αρμόδιος για τις ανακοινώσεις που εκδίδει ο Δήμος, καταδικάστηκε πρωτόδικα για συκοφαντική δυσφήμηση εμού και της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου.

Για να δούμε
Σε ανακοίνωσή του μετά την καταδικαστική απόφαση του συνεργάτη του, ο Δήμαρχος Βόλου προέβη στην εξής δήλωση:

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι συνεργάτης μου καταδικάστηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με μία παντελώς αβάσιμη νομικά απόφαση που με κάνει να διερωτώμαι εάν ακόμη συνεχίζουν να υπάρχουν σε αυτή την πόλη δικαστικοί λειτουργοί που λειτουργούν με εμπάθεια στο πρόσωπό μου.

Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω την απόφαση αυτή: ή είναι προϊόν εμπάθειας ή οφείλεται στο ότι είναι νομικά αμόρφωτοι .

Η αίσθηση μου αυτή επιτείνεται και από τους «πανηγυρισμούς» γνωστών δημοσιογραφικών σκουπιδιών που για χρόνια, δεκαετίες τώρα, λυμαίνονταν αυτή την πόλη.

Προτείνω στο συνεργάτη μου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου προσφεύγει για την έφεσή του, να παραστεί χωρίς δικηγόρο, αφού θα αθωωθεί πανηγυρικά. Γιατί δεν μπορεί οι Δικαστές παρά να αποφασίζουν με βάση τους Νόμους και όχι τις προτιμήσεις και τις δοξασίες τους. Και γι αυτές τις αποφάσεις τους κρίνονται από υπερκείμενα όργανα απονομής Δικαιοσύνης

Ευτυχώς και σε αυτή την πόλη υπάρχουν Δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα και σε αυτούς προσβλέπουμε. Εάν πάντως βρισκόμουν εγώ στη θέση του συνεργάτη μου, ήδη θα είχα προχωρήσει σε προσφυγές εναντίον τους για την έκδοση της νομικά αβάσιμης αυτής απόφασης.

Κλείνοντας μια επισήμανση. Βλέποντας να επικροτούν αυτή την απόφαση το τρίο Σκοτινιώτης, Καρεκλίδης και Τασσοπούλου εύκολα μπορεί να συμπεράνει τί συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στην πόλη αυτή. Εύκολα..:

Για σήμερα έχει οριστεί να συζητηθεί η έφεση του κ. Πολίτση και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου και μάλιστα χωρίς δικηγόρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.