Η απάντηση Γαλάτη στον Μπονόβα και το ηθικό θέμα της πλειοψηφίας του κ. Μπέου

Ο Ανδρέας Μπονόβας, διεθνής ποδοσφαιριστής, σήμερα είναι μάνατζερ και βρίσκεται στο tream του Ολυμπιακού Βόλου.

Δεν τον γνωρίζω, παρά μόνο να κλωτσάει την μπάλα στα νιάτα του και γι αυτό δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την προσωπικότητα του, ούτε για τη δουλειά του. Η καταγγελία όμως που έκανε σε βάρος του κ. Γαλάτη, αθλητικογράφου και δημοτικού συμβούλου, είναι σοβαρή και θα πρέπει να εξεταστεί από την Εισαγγελία Βόλου και να κληθεί να αποδείξει ο κ. Μπονόβας, ίσως και άλλοι μάρτυρες, αν πράγματι ο κ. Γαλάτης ζήτησε χρήματα για να γράφει καλά λόγια για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Χθες, στην εκπομπή του στον Σπορ Fm, διέψευσε το περιστατικό ο κ. Γαλάτης και «έλουσε» τον κ. Μπονόβα με εκφράσεις του τύπου «καράφλας», «κοντός», «παγουράς», διότι είναι Γιαννίωτης, «ποδοσφαιρικό τρωγλοδύτη» και «μανατζαράκο».
Ο κ. Μπονόβας είχε αναφέρει προχθές, μιλώντας στον 9,86, ότι οι καταγγελίες που κάνει είναι αποδείξιμες διότι τις έχει μαγνητοφωνήσει. Αν πράγματι έχει συμβεί αυτό, θα πρέπει το στοιχείο αυτό να κατατεθεί στον Εισαγγελέα Βόλου.

Η καταγγελία όμως Μπονόβα εναντίον Γαλάτη, ότι ζήτησε χρήματα για να γράφει ή μάλλον να λέει για τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν είναι μια προσωπική διαφορά δυο ανθρώπων. Αν όντως ζήτησε χρήματα ο κ. Γαλάτης ως αθλητικογράφος, θα πρέπει να απολογηθεί στους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, στο κανάλι του τον «Άστρα» και στον Σπορ Fm. Η πράξη αυτή όμως, αν έγινε, δημιουργεί ζήτημα ηθικό και στην δημοτική αρχή Βόλου. Ποτέ δεν μάθαμε γιατί ο κ. Μπέος, μέσα σε μια ώρα, αποφάσισε να διώξει τον φίλο του κ. Γαλάτη από την προεδρία της ΔΕΥΑΜΒ. Τώρα, για δεύτερη φορά, τον φέρνει σε δύσκολη θέση από ηθικής πλευράς, ακούγοντας την καταγγελία σε βάρος του ότι ζήτησε «χαρτζιλίκι» από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οπότε, δεν είναι έκθετος απέναντι στους Βολιώτες μόνο ο κ. Γαλάτης, αλλά και ο κ. Μπέος, ο οποίος ως αρχηγός της παράταξης της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου δεν τον ελέγχει και δεν τον εγκαλεί για όσα καταμαρτυρούν εναντίον του, ζητώντας ακόμη και να επέμβει η δικαιοσύνη και αυτή ας αποφασίσει αν αυτά που ακούστηκαν είναι αλήθεια ή ψέματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.