Η φιλία της Ζέττας με την Μαρέβα και η στήριξη

Την έμμεση στήριξή της στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι δίνει, με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή. Οι δύο γυναίκες συνδέονται με μακρόχρονη φιλία και η πρόσφατη εμπλοκή του ονόματος της κας Γκραμπόφσκι στα δημοσιεύματα του Τύπου, οδήγησαν την υφυπουργό να πάρει θέση. Όπως αναφέρει:

«Αναρωτιέμαι αν το πολιτικό σχόλιο για τα ψεύδη ταιριάζει σε μια ημέρα που, παραδοσιακά, από παιδιά επιδιδόμαστε στο να κάνουμε πλάκα, να ξεπεράσουμε σε φαντασία και να ξεγελάσουμε τον αποδέκτη του καλοπροαίρετου παραπλανητικού λόγου μας και να παγιδεύσουμε την πρώτη αντίδρασή του, εκείνο το “πάγωμα” στην εικόνα, στην σκέψη και στην αντίδραση που προκαλεί ένα ψέμα, που όσο πιο επιτυχημένο είναι τόσο παρατείνει τον χρόνο απόκρισης στο άκουσμά του, λόγω έκπληξης, αμηχανίας, αδυναμίας επεξεργασίας, διαχείρισης και απάντησης. Και μετά, που ακούγεται η λέξη “Πρωταπριλιά!”, ακολουθούν γέλια και πειράγματα.
Γιατί όμως να μην ταιριάζει, σήμερα, ένα πολιτικό σχόλιο για το ψεύδος, όταν κάποιοι έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη και, κάθε μέρα του χρόνου, αφιερώνουν φαιά ουσία, αμφιβόλου ποιότητας και ποσότητας, στην δημιουργία συκοφαντικών σχολίων, ευφάνταστων σεναρίων, ψευδών ειδήσεων και κατασκευασμένων διαρροών;

Ας αναφωνήσουμε “Πρωταπριλιά!” και ας μην αφήσουμε κακόβουλα πνεύματα να αμαυρώσουν την φάρσα, την ρίζα της καθαρής κωμωδίας του Αριστοφάνη, με αποτυχημένες φαρσοκωμωδίες βγαλμένες από χώμα γεμάτο ζιζάνια!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.