Μιλάμε για μεγάλη τρέλα στον Βόλο

Καλά μιλάμε για μεγάλη τρέλα στον Βόλο. Είναι σίγουρο πλέον ότι μας ψεκάζουν με ζιζανιοκτόνο. Δεν εξηγείται αλλιώς, το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Βόλου έστειλε ένα διθυραμβικό δελτίο Τύπου για να μας ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με το αρμόδιο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τον κ. Χρήστο Στυλιανίδη για την μεταφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου στο Πανθεσσαλικό και τις προάλλες άκουσα τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο, να αναφέρει σε δηλώσεις του στα τοπικά κανάλια ότι «είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα»! Μεγάλη τρέλα σας λέω! Για να το εξηγήσει, ή καλύτερα για να δικαιολογήσει ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, απέδωσε τις ευθύνες στον τρόπο που λειτουργεί η δημόσια διοίκηση στη χώρα μας.

«Στην Ελλάδα ξέρετε, δεν αποφασίζουν οι υπουργοί. Έχουν μόνο την πολιτική ευθύνη» είπε ο κ. Μπέος. « Όπως και εδώ στον Δήμο, πολλές φορές για πράγματα που έχουμε την πολιτική ευθύνη, άλλοι αποφασίζουν. Συνδικαλιστές, επιτροπές…Για τρέλα μιλάμε, ένα «συστηματάκι» περίεργο!».

Προς τι τότε οι συναντήσεις, τα δελτία τύπου και οι αερολογίες κ. Δήμαρχε; Απλώς για να γεμίζουν οι σελίδες των εφημερίδων και εκπομπές των καναλιών, απαντώ εγώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.