«Μήπως τα αντανακλαστικά της είναι κάτω του μετρίου;»

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποσύρει την αιγίδα από το «1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Όρια και Επιλογές» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα 2-4 Ιουλίου 2021.Εκ της Προεδρίας της Δημοκρατίας ». Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από μία ανόητη και συνάμα προσβλητική για τις γυναίκες διαφήμιση για το συνέδριο γονιμότητας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέσυρε λέει την αιγίδα της προς την διοργάνωση . Με μια πρώτη σκέψη θα έλεγε κανείς μπράβο στην κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου . Σωστά αντέδρασε.

Αλλά… Έχει κι άλλη διάσταση το θέμα του συνεδρίου.
Μας προβλημάτισε πολύ η ευκολία της παραχώρησης αιγίδας από την Προεδρία της Δημοκρατίας σε ένα συνέδριο που μόνο μελαγχολικές σκέψεις μπορεί να μας δημιουργήσει. Μας δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

1)Διάβασε τον κατάλογο των ομιλητών η κ. Πρόεδρος ;
2)Συμφώνησε ότι ένα τέτοιο θέμα μπορεί να το διαπραγματευτεί το ιερατείο που έχει απαρνηθεί τα εγκόσμια ;
3)Μπορεί να είναι εισηγητής ο διοικητής του Αγίου όρους οι μοναχοί του οποίου περιφρονούν τις γυναίκες και τις αφαιρούν το δικαίωμα προσκυνήματος;
4) Συμφωνούσε με την σύνθεση της οργανωτικής επιτροπής στην οποία συμμετέχουν ΜΟΝΟ άντρες;
5)Μήπως τα αντανακλαστικά της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου είναι κάτω του μετρίου;
6)Μήπως τελικά ήξερε ο κ. Μητσοτάκης που επέλεξε ένα άτομο άβουλο και ρηχό;» τα ερωτήματα που θέτει ο κ. Απόστολος Αποστολάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.