«Όλοι συνυπεύθυνοι, πρώτος απ’ όλους ο Μπέος»

«Δεν φτάνει που δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, δεν φτάνει που δεν μπορούμε να πιούμε καλό νερό, δεν φτάνει που επικρατεί ένα κομφούζιο κυκλοφοριακό, δεν φτάνει που ο πεζός κι ο ποδηλάτης κυκλοφορεί παίζοντας την ζωή του κορώνα γράμματα, δεν φτάνει που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος τήρησης της νομιμότητας στην κατάληψη δημόσιου χώρου, δεν φτάνει που στο νοσοκομείο δεν υπάρχει κρεβάτι ΜΕΘ ούτε για δείγμα, δεν φτάνει που η Δημοτική Αρχή Μπέος κλπ συγγενείς δεν ψελλίζουν ούτε μια κουβέντα για να το ενισχύσουν πραγματικά, δεν φτάνει που οι εργαζόμενοι ,γιατροί και νοσηλευτές-τριες τα έχουν παίξει ξεπερνώντας τα όρια τους, δεν φτάνει που ο ένας θάνατος διαδέχεται τον άλλο, έχουμε και τον Μπέος&$partners ντε και καλά να “επιβάλει”, την ώρα της θλίψης και ανάγκης για την μέγιστη προσοχή στην πόλη, να μαζευτούμε όλοι σε συγκεκριμένο χώρο εξωτερικό μεν χώρο πλην περιορισμένων και ορισμένων διαστάσεων και να χορέψουμε στους ξέφρενους (sic) ρυθμούς της Βίσση λες και δεν συμβαίνει τίποτα το κακό, τίποτα το περίεργο.

Κι επιπλέον έχουμε μια ανύπαρκτη πολιτική ηγεσία και βουλευτές που δεν έχουν λαλιά να ξεφωνήσουν (γιατροί πολλοί από δαύτους, δημοσιογράφοι κάποιοι από αυτούς που κάποτε ούρλιαζαν υπερασπιζόμενοι τα αυτονόητα καθώς έλεγαν, επιστήμονες κάποιοι και κάποιες άλλες και εξ ορισμού υπερασπιστές της λογικής ως επιστήμονες), μια κυβέρνηση που κρύβεται λες και φοβάται ούτε και εγώ ξέρω τί ακριβώς, μια Θρησκευτική Αρχή παραδόξως διαχρονικά “φοβική” προς την κοσμική Τοπική “εξουσία” ,που αντιλαμβάνεται την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αυτονόητων μόνο εντός των Ναών, μια αστυνομία που υπάρχει μόνο για να εμφανίζεται σε διαδηλώσεις διεκδίκησης δικαίων λαϊκών αιτημάτων και για τον φόβο των δήθεν ενδεχόμενων επεισοδίων αλλά και στα δικαστήρια όταν γίνονται οι δίκες πολιτών και αυτοδιοικητικών που προκαλεί ο Μπέος κλπ, μια Επιτροπή λοιμοξιολόγων που για όλη την Ελλάδα κραυγάζει αλλά για τον Βόλο ούτε ένα κιχ δεν βγάζει για το διακηρυγμένο έγκλημα της επερχόμενης ανεξέλεγκτης διασποράς του θανατηφόρου ιού, έναν ελεγκτικό μηχανισμό που αρνείται προκλητικά και άκρως περίεργα να παρέμβει για να μην γίνει, στην καλύτερη και πιο αθώα περίπτωση, η κακή στα μάτια χειρότερων της, και κάποιους δημότες που ενώ καμπανιάζουν τον κάθε υπεύθυνο για την τραγωδία που ζούμε και την κάκιστη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης ,κάνουν κανονικά την πάπια, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά το τι πρόκειται να συμβεί μετά από εκδηλώσεις με τέτοιο συνωστισμό. Γι’ αυτό και για ότι συμβεί εφεξής όλοι οι προηγούμενοι θα είναι συνυπεύθυνοι. Μα πρώτος από όλους υπεύθυνος θα είναι εκείνος που για να κάνει την πάρτη του και μόνο ,θα πατήσει πάνω στην υγεία και στην ζωή , κυριολεκτικά, της πόλης, έχοντας ήδη λάβει τραγικές γι’ αυτήν αποφάσεις. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον σημερινό πρώτο πολίτη (τρομάρα μας) της πόλης.

Τον Α. Μπέο. Κι αν αναρωτηθεί κανείς, πως εντάξει με το “όχι” και τις διαπιστώσεις αλλά πες μας τώρα και ποια θα έπρεπε να είναι κατά την άποψή σου κι εκείνη η πολιτική που θα συγκροτούταν από τα “ναι” και θα την πρότεινες ή θα την ασκούσες, απαντώ. Ακριβώς τα αντίθετα από όσα ζούμε. Μα ακριβώς και κυριολεκτικά τα αντίθετα. Σε ΌΛΑ όμως!» έλεγε ο κ. Κώστας Γαργάλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.