Όποιος διαφωνεί υβρίζεται και γρονθοκοπείτε;

Μόνιμη επωδός των συμπολιτών μας που υποστηρίζουν την δημοτική αρχή Βόλου, είναι αν καυτηριάζετε η ανυπαρξία έργου και η εν γένει παρουσία του, να απαντούν ότι και οι άλλοι δεν έκαναν τίποτε. Φυσικά δεν είναι αληθινό αυτό, αλλά δεν θα επιμείνουμε να υποστηρίζουμε έργα που τα βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας, αλλά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Έχουν καμία σχέση όλες οι δημοτικές αρχές μετά την μεταπολίτευση του 1974 με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην πόλη; Φυσικά όχι. Θυμάστε οι παλαιότερες, αλλά και οι νεότερες γενιές να υβρίζουν, να απειλούν, να συμπεριφέρονται με τρόπο ανοίκειο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, έξω απ’ αυτό και από τα ΜΜΕ, ο Κουντούρης, ο Πιτσιώρης, ο Αλ. Βούλγαρης, ο Παν. Σκοτινιώτης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Ασφαλώς όχι. Υπήρχε πάντα ένας πολιτικός πολιτισμός μεταξύ τους, ο οποίος δυστυχώς χάθηκε.
Προχθές, μετά το δημοτικό συμβούλιο, δυο δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, επιτέθηκαν σε δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης, διότι τόλμησε να μην συμφωνήσει με ενέργειες της πλειοψηφίας.
Ο ένας, νεαρός αντιδήμαρχος και σπουδαγμένος, φαίνεται όμως χωρίς αρχές, του επιτέθηκε φραστικά με ανήκουστες εκφράσεις του τύπου «θα σου κάνω» και «θα σε φτιάξω», που ακούγονται όχι σε διαδρόμους δημαρχείου, αλλά σε κατώγια, από τσάμπα μάγκες.
Ο άλλος, επίσης αντιδήμαρχος, έφθασε στο σημείο να τον γρονθοκοπήσει στις σκάλες και ο δημοτικός σύμβουλος να αντεπιτεθεί, ευρισκόμενος σε άμυνα, απωθώντας τον. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό και από άλλους δημοτικούς συμβούλους.
Αν οι συμπολίτες συνεχίσουν να παραμένουν απαθείς σε παρόμοια περιστατικά, όπως επίσης μ’ εκείνο με τον κ. Μπέλλο την Παρασκευή και πριν από μήνες του αίματος στους διαδρόμους του δημαρχείου που αποφάνθηκαν ότι ήταν…γάτας, τότε ας περιμένουμε τα χειρότερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.