«Πρόκειται για κραυγαλέα ανοησία»

«Όταν η προχειρότητα των υπευθύνων πάει πακέτο με το COVID 19 και απειλούν την κοινωνία. Απορία και θυμός επικρατεί μεταξύ των ιδιωτών γιατρών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Βόλο. Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Κοντοζαμάνης , προφανώς άσχετος με την ουσιαστική πλευρά του ζητήματος, μετά από το πρώτο εξωφρενικό ατόπημα του να “χρεώσει ” στους εκτός ΜΕΘ νοσοκομειακούς γιατρούς τους θανάτους από COVID-19 ΞΑΝΑΧΤΎΠΗΣΕ χτες με την απόφασή του να μπλοκάρει τον εμβολιασμό των ιδιωτών γιατρών που είχε ξεκινήσει επιτυχώς τη Δευτέρα.

Πρόκειται για κραυγαλέα ανοησία που δείχνει πόσο χύμα διαχειρίζονται σοβαρά θέματα όπως είναι αυτό της μετάδοσης του ιού. Μου τηλεφώνησε οργισμένος ιδιώτης γιατρός παθολόγος να μου πει ότι τον έχουν προγραμματίσει για τις 26 Φεβρουαρίου. Άλλος ότι στη κλινική του θα γίνουν οι εμβολιασμοί τέλος Φεβρουαρίου και πολλοί άλλοι γιατροί πρώτης γραμμής ότι δεν μπορούν να μπουν στο σύστημα για να πάρουν ημερομηνίες αφού τα εμβολιαστικά κέντρα Μαγνησίας είναι μόνον δυο και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες!

Ένα απίθανο αλαλούμ , μια παράδοξη προχειρότητα που δείχνει το βαθμό αντίληψης και ευαισθησίας που χαρακτηρίζει τους υπεύθυνους. Φανερώνει ότι παρά τους νεκρούς , την απειλή του τρίτου κύματος και τις δραματικές επιπτώσεις στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου αυτοί συνεχίζουν να διαχειρίζονται το πρόβλημα ” ALA GRECA” όπως λάχει δηλαδή και ότι μας καπνίσει» διαπιστώνει ο συμπολίτης γιατρός, κ.Απόστολος Παντσάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.