«Σκάνδαλο ή μια ακόμα μπαρούφα Μπέου;»

“Μου τηλεφώνησε σήμερα το απόγευμα ασθενής με COVID που το παλεύει στο σπίτι με αξιοπρέπεια παρά τις δυσκολίες …έγραψε ο γνωστός Βολιώτης Παθολόγος-Ιατρός Απόστολος Παντσάς. Όπως έγραψε ο γιατρός ο ασθενής του είπε τα εξής:

«Είδα το Μπέο το μεσημέρι σε ένα κανάλι να κοκορεύεται ότι όταν αρρώστησε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας τον θεράπευσαν με το κοκτέιλ φαρμάκων που δώσανε στο Trump.» Τι συμβαίνει γιατρέ μου ; Αλήθεια είναι; Κι αν αυτό συνέβη γιατί δεν το δίνουν σε τόσο κόσμο που ταλαιπωρείται στα νοσοκομεία» ;;
Σημειώνω εδώ ότι σύμφωνα με το CNN ο Trump έλαβε την πειραματική θεραπεία αντισωμάτων της Regeneron ( Μέτοχος της οποίας και ο Ελληνοαμερικάνος Γιώργος Γιαννακόπουλος) που όμως δεν έχει πάρει ακόμη έγκριση και χορηγήθηκε μετά από συγκεκριμένο αίτημα των γιατρών του Τραμπ. Μαζί με τα αντισώματα πήρε remdesivir και dexamethasone των οποίων η χρήση είναι δόκιμη και συχνή.

Του απάντησα ότι αδυνατώ να πιστέψω ότι συνέβη αυτό. Προφανώς πήρε σαν θεραπεία ότι παίρνει κάθε Έλληνας πολίτης όταν διαγνωσθεί θετικός και παρουσιάζει συμπτώματα.

Και ο ασθενής μου με την ελαφρά δύσπνοια και το βαθύ φόβο για την υγεία του μου απάντησε αποστομωτικά :
« καλά οι δημοσιογράφοι που του παίρνουν συνέντευξη κάνουν την πάπια και δεν προβληματίζονται για τίποτε …ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ( διευθύντρια ΜΕΘ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ) αναφορικά με τη θεραπεία του αρχιεσπισκόπων Ιερώνυμου και Αναστάσιου : έλαβαν τη θεραπεία που λαμβάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες»
Λογικό το ερώτημα, υπάρχει απάντηση;

Ή ο Μπέος λέει μπούρδες και μπαρούφες η εκεί στο Πανεπιστημιακό θα πρέπει να βγάλουν μια ανακοίνωση επ’ αυτού.

Προσωπικά είμαι φανατικά υπέρ της πρώτης εκδοχή αυτό από τις 12/11 σε άλλο κανάλι-εικονοστάσι!!!” έλεγε ο συμπολίτης γιατρός, κ. Απόστολος Παντσάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.