Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Τον «στόλισε» ο Κ. Αγοραστός τον Μπέο

Ο Κώστας Αγοραστός, είναι ένας πολιτικός ο οποίος σέβεται το συνομιλητή του, συνεργάζεται και προσπαθεί με λόγια και έργα να πείσει.
Καθηγητής Πανεπιστημίου, άνθρωπος της Τ.Α., αργότερα βουλευτής και για έξι χρόνια τώρα Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος όλων των Περιφερειών της χώρας, δεν έχει δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να τον υποτιμά ως άνθρωπο, επιστήμονα και πολιτικό, ο οποίος έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να προσφέρει στους Θεσσαλούς έργα, ανάπτυξη, εργασία. Χθες, από το Ράδιο Ένα 102,5 έστειλε μηνύματα με αξιοπρεπή λόγο, ότι δεν θα ανεχθεί ως προσωπικότητα να τον φέρονται με τρόπο υβριστικό και απαξιωτικό και μάλιστα από ανθρώπους που προσπάθησε να βοηθήσει από τον Σεπτέμβριο του 2014, που ανέλαβε ο Μπέος δήμαρχος της πόλης.

Ήπιος, όπως πάντα, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από τηλεφώνου και προχθές μέσω «Άστρα» από τον Μπέο, την στιγμή που προσπάθησε και ενέταξε έργο εκατομμυρίων στο ΕΣΠΑ για τη ΔΕΥΑΜΒ για να λύσει το θέμα της ποιότητας του νερού στο Βόλο, δεν άντεξε και λαικά του τα…έσουρε και τον έβαλε στη θέση του, μήπως και καταλάβει (;) ότι με τσαμπουκά δεν λύνονται τα προβλήματα.

Οι ατάκες του Περιφερειάρχη που ίσως να χρειαστούν μεταφραστή έτσι ώστε να καταφέρει να τις κατανοήσει είναι «φαρμακερές»:
– Κάποιοι έχουν εθιστεί σε μια πολιτική της απειλητικής ετερότητας, πρέπει να βρίσκουν εχθρούς για να υφίστανται στην επικαιρότητα και να υφίστανται ως προσωπικότητες.
– Εμείς δεν θέλουμε ούτε εχθρούς, ούτε ύβρεις, συμμάχους θέλουμε. Οι ύβρεις είναι το δεκανίκι μιας γλωσσικής ανεπάρκειας. Δεν είναι λογική αυτή.
– Δεν σχολιάζω τα λόγια του κυρίου που είπατε. Δεν υπάρχουν τα λεγόμενα του, δεν ασχολούμαι, δεν απαντώ σε κανέναν κύριο Μπέο.
– Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και μια καταστροφική εγωγνωσία δημιουργεί τεράστια προβλήματα.
Τι άλλο να του πει για να καταλάβει ότι πρέπει την άλλη φορά να είναι πιο προσεκτικός;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.