«Θα απογοητευτείτε»

«Κάθε ένας βουλευτής που θα ψηφίσει στη Βουλή αυτή την κατάπτυστη και επιζήμια για τη χώρα συμφωνία, να γνωρίζει ότι έχει ιστορική ευθύνη» δηλώνει, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης. Με αφορμή αυτή την δήλωση, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αλμυρού, κ. Χρήστος Τσιοκάρας επισημαίνει πως «Πρώτη αλήθεια! Είναι ιστορική η ευθύνη των βουλευτών που θα ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών, και γι’ αυτό και μεγάλη τιμή για αυτούς που θα ψηφίσουν και για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που επιτέλους επιλύει ένα σοβαρό εθνικό θέμα το οποίο θα μπορούσε να είχε λυθεί από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη το 1991-93 αν τον βοηθούσαν οι καραμανλικοί και ο ”ανόητος” Σαμαράς!
Δεύτερη αλήθεια! Για όσους καταψηφίσουν την συμφωνία, έχουν μεν το δικαίωμα στη δημοκρατία, αλλά θα έχουν ταυτόχρονα και το ιστορικό ανάθεμα!
Πρώτο ψέμα που λέτε είναι ότι δεν θα κυρώσετε την συμφωνία ως αυριανή κυβέρνηση της Ν.Δ αν σας αξιώσει ο λαός, γιατί ο Κος Μητσοτάκης δήλωσε στο εξωτερικό και στην Κα Μέρκελ ότι δεν ψηφίζει την συμφωνία, αλλά ως κυβέρνηση θα την κυρώσει!
Δεύτερο ψέμα που λέτε: Για την θέση στο Βουκουρέστι του Κ.Καραμανλή…που ήταν ακριβώς σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό!
Τρίτο ψέμα που λέτε: Περί ”μαγκιάς” του Βαρουφάκη που κόστισε δήθεν η διαπραγμάτευση 100δισ ευρώ!
Με την ακροδεξιά εμφυλιοπολεμική ρητορική και εμπάθεια που έχετε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησής του πατρονάρετε τώρα τον Π.Καμμένο και ελπίζετε ματαίως..να ”ξεπλύνει την ντροπή του” και να βάλει πάνω απ’όλα το συμφέρον της πατρίδας, δηλαδή, και να καταψηφίσει την συμφωνία και να ρίξει την κυβέρνηση, Θα απογοητευτείτε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.