Θέλουν να κρύψουν κάτι για το «ριφιφί» στο δημοτικό Ταμείο Βόλου;

Δεν θα δώσουν την ΕΔΕ

Η Μπεοφυλλάδα, όπου γράφει ο «Γεωργαλάς» του καθεστώτος Μπέου, σημειώνει ότι το πόρισμα της ΕΔΕ για τα 270.000 ευρώ που λείπουν από το δημοτικό ταμείο, είναι παράνομο να δοθεί στην αντιπολίτευση, διότι προσκρούει στις βασικές διατάξεις περί προστασίας προσωπικές δεδομένων. Επίσης ότι κινδυνεύει να γίνει φέιγ- βολάν για να καλυφθούν οι μικροπολιτικές και μικρόψυχες διαθέσεις των συγκεκριμένων συμβούλων που θα δώσουν βορά ανθρώπους, που ναι μεν βαρύνονται με παρατυπίες (!), πλην όμως δικαιούνται να κριθούν μόνο από το φυσικό τους δικαστή.
Δηλαδή, το καθεστώς Μπέου θέλει να υπερασπιστεί τους ανθρώπους που άρπαξαν 270.000 ευρώ από το δημοτικό ταμείο για τους δικούς του λόγους, αλλά μπορεί να βγάζει στην «μπερλίνα» κάποιους άλλους συμπολίτες, χρησιμοποιώντας στοιχεία, τα οποία έρχονται, όπως είπε ο Μπέος, με το…πουλάκι.
Μπορεί να εξηγήσει το καθεστώς Μπέου, που υποστηρίζεται από τους «Γεωργαλάδες», γιατί τόση ευαισθησία για τους ανθρώπους που έβαζαν χέρι στο Ταμείο και άλλους να τους λασπολογεί; Απάντηση δεν περιμένουμε, αλλά πλέον είναι φανερό ότι κάτι θέλουν να κρύψουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.