Τι απαντά η Ζέττα Μακρή για το LNG στον Παγασητικό

Χωρίς…ταμπού μιλήσαμε χθες στο ραδιόφωνο με την, μέχρι πρότινος, υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, αναφορικά με την προοπτική αναθεώρησης του Συντάγματος για την δυνατότητα ίδρυσης και λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα μας. Μπορείτε να διαβάσετε τα όσα εξόχως ενδιαφέροντα συζητήσαμε χθες στο Ράδιο Ένα 102,5, στη σελίδα 5 του σημερινού φύλλου της εφημερίδας «Μαγνησία».

Αβρότητες
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους…περισσότερους συναδέλφους της η κα Μακρή, με τους οποίους, όπως είπε, αντάλλαξε ευχές και συγχαρητήρια στον απόηχο του θετικού για το κόμμα της εκλογικού αποτελέσματος. Εστίασε μάλιστα στον γιατρό Θανάση Λιούπη στον οποίο ευχήθηκε να καταφέρει να εκλεγεί στις επόμενες εκλογές. Πρόκειται για έναν «εξαιρετικό συνάδελφο και εξαιρετικό επιστήμονα» δήλωσε η πρ. υφυπουργός Παιδείας, προσθέτοντας ότι «θα προσθέσει στη δική μας προσπάθεια και στον πολιτικό μας λόγο» στη νέα εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας.

Σαφής
Η κα Μακρή πάντως δεν απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημά μου αναφορικά με την προοπτική εγκατάστασης LNG στον Παγασητικό, τονίζοντας ότι «οποιαδήποτε επένδυση γίνεται στην περιοχή μου είμαι θετική υπό τον απαράβατο όρο ότι ούτε περιβαλλοντικά, ούτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο θα θίξει την ποιότητα της ζωής και την ασφάλεια των κατοίκων του νομού». Τώρα κρίνοντας από το ότι τίθενται θέματα ασφάλειας για τις γύρω περιοχές, από μία τέτοιου είδους εγκατάσταση, φαντάζομαι ότι βάζει ένα στοπ στην προοπτική του LNG και για την ίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.