Τι έγινε ο «μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας» και «νάνος της πολιτικής»;

Ως τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που έχει συναντήσει (!) είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία Τηλεόραση» (3/1/17) ο, σε αργία τότε, Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, μειώνοντας τον σε νομάρχη Λάρισας, θέλοντας να τονίσει ότι ευνοεί την πόλη της Λάρισας σε βάρος του Βόλου σε ότι αφορά τα έργα που εντάσσει στο ΕΣΠΑ. Σε παλαιότερες δηλώσεις του τον είχε χαρακτηρίσει νάνο της πολιτικής. Τους σημερινούς μάλιστα αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Καλτσογιάννη και Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους είχε χαρακτηρίσει μαριονέτες του Περιφερειάρχη, οι οποίοι απλώς εκτελούν τις εντολές του κ. Αγοραστού και δεν υπερασπίζονται τη Μαγνησία η οποία, όπως ισχυριζόταν ο κ. Μπέος, υπολειπόταν σε έργα έναντι της Λάρισας.

Σήμερα όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δ. Βόλου «σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και υπηρεσιακών παραγόντων των δυο πλευρών.

Καλά οι δυο τους σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να ενεργούν όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Στους πολίτες όμως δεν πρέπει να εξηγήσουν τι συνέβη και τα “βρήκαν” πάλι; Πως και για ποιους λόγους γίνονται όλα “μέλι – γάλα” ανάμεσα σε δυο δημόσια πρόσωπα που έχουν ανταλλάξει βαρείς χαρακτηρισμούς και μηνύσεις;

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα των όσων έλεγε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Κώστα Αγοραστό στις αρχές του 2017.

Ακούστε εδώ από το 16ο λεπτό

Και εδώ στο 3:50

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.