Αντί να απολογηθεί, στέλνει την μπάλα στην εξέδρα

Αντί ο δήμαρχος της πόλης να απολογηθεί σ’ αυτούς που τον ψήφισαν για την αφωνία του απέναντι στην αδικία που υπέστη ο Βόλος, από την απώλεια του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, με το οποίο θα έπαιρναν κάποια χρήματα οι Βολιώτες που δεν έχουν εισοδήματα.

Αντί να απολογηθεί ο κ. Μπέος, που καθημερινά απειλεί δημοσιογράφους και δημοτικούς συμβούλους με «χαστούκια στα τρυφερά μάγουλα τους», όταν δεν συμφωνούν με την άποψη του και διεκδικούν το πρώτιστο αγαθό της δημοκρατίας, την ελευθερία του λόγου, κάθεται και γράφει ασυναρτησίες για υποτιθέμενους πολέμιους του.

Ο κ. Μπέος μάλιστα, έχει το θράσος και συνιστά στους «αλαλάζοντες λακέδες της διαπλοκής» όπως αποκαλεί τους άγνωστους που κατηγορεί, ότι έχει την πλειοψηφία και έχει το δικαίωμα να διοικεί.
Δεν ξέρω ποιος του το απαγόρευσε, αλλά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λαίνας βγήκε στην «πρωινή αναφορά» των πολιτών του Βόλου, στο Ράδιο Ένα 102,5 και δήλωσε ότι τον απείλησε με χαστούκι ο Δήμαρχος και τον εξύβρισε, γιατί τόλμησε να υποβάλει ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το αν υπάρχει πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία.

Αν νομίζει ο κ. Μπέος ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι λόχος και αυτός «Παπαδόπουλος», είναι γελασμένος. Βολιώτες πολίτες εκλέχθηκαν από τους Βολιώτες και τους έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο για να μιλούν και να παράγουν έργο για το καλό της πόλης. Οι εποχές που τύποι σαν τον Ντούτσε, τον Χίτλερ και τον Παπαδόπουλο που απειλούσαν τους λαούς τους, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και κανέναν δεν είναι διατεθειμένος σε αυτή την πόλη, εκτός από διαπνέοντες από φασιστικές ιδέες, να ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές. Αυτά που έμαθε και εφάρμοσε αλλού, όχι στο δημοκρατικό Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.