Αχ. Μπέος: «Δεν είστε τίποτα εσείς οι γιατροί- Κάνετε επεμβάσεις και παίρνετε φακελάκια»

Απίστευτη τοποθέτηση του δημάρχου Βόλου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για τους κυκλικούς κόμβους στη Ν. Ιωνία. Ωστόσο η τοποθέτησή του ξεκίνησε με μια ακόμη απίστευτη δήλωση, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Βόλου και τη λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ιατρού-χειρουργού και δημοτικού συμβούλου κ. Λεωνίδα Μαυρογιάννη, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων κοπρίτη.

Σήμερα, ο ίδιος αν και αρχικά προσπάθησε να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκλήθηκαν από αυτή την επίθεση στο πρόσωπο του κ. Μαυρογιάννη, λέγοντας πως οι άνθρωποι είτε σε πολιτικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο έρχονται σε λεκτική αντιπαράθεση, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε στο δημοτικό συμβούλιο.

«Εδώ στην πόλη μου υπάρχει ένα περίεργο φαινόμενο. Εάν έρθεις σε αντιπαράθεση με δημοσιογράφο, η Ένωση Συντακτών θα βγάλει ανακοίνωση, εάν έρθεις με δικηγόρο, ο Δικηγορικός Σύλλογος θα βγάλει ανακοίνωση, εάν έρθεις με γιατρό, ο Ιατρικός Σύλλογος θα βγάλει ανακοίνωση. Δεν κατάλαβα ρε παιδιά; Έχετε κανένα προνόμιο; Είστε διαφορετικοί. Τον έχω αποκαλέσει πολιτικό κοπρίτη. Τι είναι μειωτικό το πολιτικός κοπρίτης ή το φασίστας; Μας είπαν Χρυσή Αυγή, αυγό του φιδιού, φασίστες. Το ποιοι είναι φασίστες θα το κρίνει ο κόσμος. Δεν είστε τίποτα διαφορετικοί εσείς οι γιατροί, κάποιοι από εσάς, που για να κάνετε επέμβαση παίρνετε φακελάκι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, δεν το υιοθετώ εγώ. Κάποιοι. Στην κοινωνία είμαστε ίσοι. Είστε διαφορετικοί; Θα λέτε και δεν θα σας λέμε;” είπε χαρακτηριστικά ο Αχ. Μπέος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.