Αχ. Μπέος: Τον σιχάθηκα τον Τσίπρα… ας πάει να κόψει τον λαιμό του ο Μητσοτάκης (video)

Έκανε συνέντευξη για να επιτεθεί σε Πρωθυπουργό, Τσίπρα, Παπαδούλη, Αποστολάκη και Σκοτινιώτη!

Φραστικά επιτέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με κορωνοϊό, στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για μικροπολιτική στο θέμα της πανδημίας, ενώ δήλωσε πως εάν και δεν είναι Νέα Δημοκρατία, στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που διαχειρίζεται την κρίση. Από το κάδρο του Αχ. Μπέου δεν ξέφυγαν και οι Απόστολος Παπαδούλης, Ιάσονας Αποστολάκης και Πάνος Σκοτινιώτης.

Συνέντευξη Τύπου όχι για να προαναγγείλει έργα, κι όσα προανήγγειλε θα μπορούσε να το είχε πράξει με ένα απλό δελτίο Τύπου, αλλά για να επιτεθεί στον πρώην Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα πραγματοποίησε σήμερα ο Αχ. Μπέος.
Σε ένα παραλήρημα φράσεων, που πολλές από αυτές δεν ολοκληρώνονταν, καταφέρθηκε εναντίον του κ. Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά “Θα εκφραστώ απέναντι στην κατάντια όπως ξέρω. Αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες. Βγαίνει ο Τσίπρας. Τι δουλειά έχει κάνει; Είναι να τρελαίνεσαι. Εκμεταλλεύεστε τον πόνο των συνανθρώπων σας για να κάνετε φθηνή πολιτική; Ρε απατεώνες, αυτό είναι το πρόβλημα της πατρίδας μας; Σε μία περίοδο κρίσης σε μία πανδημία, τι λαϊκισμός είναι αυτός; Τόσο γλυκιά είναι η εξουσία; Τι κάνετε; Εδώ υποφέρει ο κόσμος. Δεν είμαι ΝΔ, και δεν με ενδιαφέρει ο Μητσοτάκης, ας πάει να κόψει το λαιμό του. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ρε τι έχετε προσφέρει στην πατρίδα σας; Κοπρίτες. Πως θα επιστρέψετε στην εξουσία είναι; Έτσι δεν θα επιστρέψετε ποτέ, γιατί πλέον ο κόσμος ξύπνησε. Τι φταίει ο καθένας που βρίσκεται στην εξουσία είτε λέγεται Μακρόν είτε Μητσοτάκης, εδώ πρόκειται για μία πανδημία. Τον σιχάθηκα. Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις και προοδευτικός; Ντροπή Τσίπρα”.

Επίθεση και σε Απόστολο Παπαδούλη

Από την τοποθέτησή του δεν ξέφυγε και ο επικεφαλής της β ελάσσονος μειοψηφίας κ. Απόστολος Παπαδούλης, που ο Αχ. Μπέος ανέφερε πως δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, ενώ τον κάλεσε να κάνει πρόταση στους βιομηχάνους που συνεργάζεται και να να πάρει το πάρκινγκ στην Φιλελλήνων για να…κονομήσει κιόλας.
Σημείωσε πως είναι ανοιχτός και διεθνής ο διαγωνισμός και δήλωσε την ικανοποίησή του που ο Βόλος απαλλάχθηκε από Παπαδούλιδες, Αποστολάκιδες και Σκοτινιώτιδες, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τι ανακοίνωσε
Οι μόνες ανακοινώσεις που έκανε ο Αχ. Μπέος αφορούσαν στη διενέργεια 3000 rapid test που θα γίνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή, δωρεάν έξω από το πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας και στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, έξω από το ΚΑΠΗ από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στα αυριανά εγκαίνια της γέφυρας του Ξηριά στις 11 το πρωί και σε μέτρα που θα λάβει ο Δήμος για την ενίσχυση Βολιωτών που περνούν δυσκολίες, χωρίς ωστόσο να δοθούν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Ανακοίνωσε ακόμη πως ξεκινούν οι εργασίες για τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Λαρίσης- Αθηνών και ανέφερε πως οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα δεν θα γίνουν, όμως ο χριστουγεννιάτικος στολισμός θα τοποθετηθεί όπως κάθε χρόνο.

Οι μέρες στο Νοσοκομείο και οι συμβουλές
Στην αρχή της τοποθέτησής του ο Αχ. Μπέος μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και τη νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μετέβη και σήμερα για τις τελευταίες εξετάσεις του, ανέφερε ότι πρέπει οι Βολιώτες να κάνουν υπομονή τώρα που ο νομός μπήκε στην “κόκκινη” ζώνη των υγειονομικών μέτρων και ζήτησε από τους πολίτες να τηρούν ευλαβικά όλα τα μέτρα.
Μάλιστα, είπε πως μετά από συζητήσεις που είχε με γιατρούς, το εμβόλιο του κορωνοϊού θα είναι έτοιμο τέλος Ιανουαρίου ή Φεβρουάριο και ο Δήμος σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, αν χρειαστεί θα οργανώσει δωρεάν εμβολιασμούς.
Ευχαρίστησε όλους όσοι του στάθηκαν στην περιπέτεια της υγείας τους επώνυμους κι ανώνυμους, όπως είπε και τόνισε πως πρόκειται για μία γρίπη που θα την ξεπεράσουν όλοι, χρειάζεται όμως προσοχή για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.