Αδιανόητη επίθεση Μπέου στον Λεωνίδα Μαυρογιάννη: Κοπρίτες, είστε και επιστήμονες (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου

Τον ιατρό-χειρουργό και δημοτικό σύμβουλο Βόλου κ. Λεωνίδα Μαυρογιάννη έβαλε χθες το απόγευμα στο στόχαστρό του ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Βόλου με μια λεκτική επίθεση άνευ προηγουμένου χρησιμοποιώντας διάφορους χαρακτηρισμούς.

Μάλιστα, εκτός από τον κ. Μαυρογιάννη, ο Αχ. Μπέος χαρακτήρισε χασοδίκη τον κ. Νίκο Παπαπέτρο και ανέφερε πως ήδη έχει ενημερώσει τον Άρειο Πάγο και την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς ο κ. Παπαπέτρος έχει κινήσει διαδικασίες για τη διερεύνηση δημοτικών υποθέσεων.

Ο μονόλογος Μπέου ξεκίνησε με αφορμή τις φωτιές, που για μια ακόμη φορά είπε πως η δημοτική αρχή διαχειρίστηκε άψογα και συνέχισε με μια αδιανόητη επίθεση στον κ. Μαυρογιάννη.

“Το επάγγελμα του πολιτικού απατεώνα είναι συγκεκριμένο από ανθρώπους που πολιτεύονται σε συγκεκριμένο χώρο. Δεν είναι απ’ όλους. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε πυροσβέστες και αστυνομικούς στην πρώτη γραμμή. Συγκινητική παρουσία και προσπάθεια συνανθρώπων, εθελοντών.

Σε τέτοιες κρίσεις δεν μπορείς να παρέμβεις. Εντολή θα πάρει ο πυροσβέστης, ο αστυνομικός κτλ από τον Διοικητή του. Τον σχεδιασμό τον κάνει ο Διοικητής της Πυροσβεστικής είτε από Θεσσαλονίκη είτε από Αθήνα σε συνεργασία με τον εδώ.

Η Δημοτική αρχή , σας είδα κ. Ριζόπουλε σας τιμάει αυτό. Εσείς οι κοπρίτες, που είσαι και επιστήμονας που ήσασταν; Που ήσασταν ρε κοπρίτες; Που είστε και επιστήμονες. Καθόσασταν στην παραλία και κάνατε κριτική; Κοπρίτες ε κοπρίτες. Πολιτικοί κοπρίτες, απατεώνες, που παίζεται με μια τραγωδία, με μια θλίψη των συνανθρώπων μας. Ντροπή. Αν υπήρχε καθρέπτης θα είχε σπάσει.

Εσείς που ήσασταν ρε κοπρίτες που είσαι και επιστήμονας. Στην ξαπλώστρα και βαράγατε στο Internet και στο facebook να κάνετε κριτική. Ντροπή σας κοπρίτες. Ο κόσμος θα κρίνει 8 Οκτώβρη όχι με αυτά που λέτε εσείς, με έργα. Αρκετά σας ανέχτηκαν. Να στείλω κι ένα μήνυμα σε αυτό τον χασοδίκη, που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, να ξέρει ότι έχει ενημερωθεί η ηγεσία Αρείου Πάγου αλλά και ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης γι’ αυτές τις βρωμιές που κάνετε και διοχετεύετε με μηνύσεις, αναφορές κτλ.. Στις εκλογές θα πάμε στις 8/10 σε μια πλέον δημοκρατική διαδικασία και ο κόσμος θα κρίνει. Ο κόσμος έχει μνήμη και θα κρίνει σωστά”, είπε χαρακτηριστικά ο Αχ. Μπέος σε μια από τις γνωστές του πλέον λεκτικές επιθέσεις από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

 

Δείτε από το 17:40

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.