Αγωνία για τον 37χρονο που αγνοείται

Εκδόθηκε silver alert για άμεση παροχή πληροφοριών

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 37χρονου Ηλία Πινακά που αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και σχόλασε από την εργασία του σε γνωστό υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας στον Βόλο, στην περιοχή του Old City.
Ο 37χρονος πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 4 ετών και ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χρησιμοποίησε προχθές για να μεταβεί στην εργασία του το αμάξι των γονιών του μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 καθώς το αυτοκίνητο της δικής του οικογένειας είχε ένα πρόβλημα και το κράτησε η σύζυγός του για να το δει μηχανικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του 37χρονου, η τελευταία επικοινωνία με την σύζυγό του, ήταν στις 12.40 το μεσημέρι λίγο πριν σχολάσει. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία και το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο.

«Χτένισαν» όλες τις κοντινές περιοχές

Παρά τις έρευνες όλη την ημέρα από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και την Αστυνομία, ο άνδρας δεν εντοπίστηκε, ενώ εθελοντές «χτένισαν» τις περιοχές των Αλυκών, στην Ανακασιά όπου διατηρεί γραφείο ο πατέρας του, στην Κουκουράβα και στη Μακρινίτσα αλλά και άλλες περιοχές, χωρίς να υπάρχει κάποιο νεώτερο. Έρευνες χωρίς αποτέλεσμα έγιναν και από την πλευρά του πατέρα του στον Κισσό.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, κ. Β. Ηλιόπουλο, ο 37χρονος σχόλασε στις 2 το μεσημέρι από τη δουλειά του, ως security σε κατάστημα του Old City, σύμφωνα με συναδέλφους του, στις 2.20 το μεσημέρι πήρε το αυτοκίνητο για να γυρίσει στο σπίτι και αγνοείται από εκείνη την ώρα.
Σύμφωνα με τον πατέρα και τη σύζυγό του, δεν υπήρχαν προβλήματα και οι συνάδελφοί του είπαν ότι ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, έφυγε χαμογελώντας από τη δουλειά και πριν φύγει έκανε πλάκα με τους συναδέλφους του για τις ποδοσφαιρικές ομάδες και δεν υπήρχαν στοιχεία ότι θα αγνοούνταν, ανέφερε ο εθελοντής, που εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί σώος.

Έμαθε την εξαφάνιση από τα
μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο 37χρονος Ηλίας που κατάγεται από τον Κισσό Πηλίου απασχολείται για πάνω από τέσσερα χρόνια στην συγκεκριμένη αλυσίδα και όλοι κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο εργαζόμενο, αξιαγάπητο και χαμογελαστό άνθρωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή του 37χρονου που είναι αρχιτέκτονας και τα τελευταία χρόνια διαμένει στη Γερμανία ενημερώθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εξαφάνιση του αδερφού του, ενώ κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τι ακριβώς έχει γίνει.
Από την Αστυνομία, λαμβάνονται καταθέσεις και πληροφορίες που δύναται να βοηθήσουν στον εντοπισμό του 37χρονου, ενώ εξετάζονται πολύ προσεκτικά, πληροφορίες για διέλευση του οχήματος από διόδια στην εθνική οδό προς Αθήνα, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη ενημέρωση.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγός του τόνισε πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να είναι καλά στην υγεία του, ενώ δεν έκρυψε πως αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα του, η οποία είπε πως οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα καλές. «Ο πατέρας του τον βοηθούσε. Την ημέρα της εξαφάνισής του η γυναίκα του είχε βρει δουλειά και το γνώριζε εκείνος» κατέληξε.

Εκδόθηκε silver alert για άμεση παροχή πληροφοριών

Στο μεταξύ, εκδόθηκε silver alert για άμεση παροχή πληροφοριών και όπως τονίζεται, εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.