Αναβλήθηκε η δίκη των 12 πρώην δημοτικών συμβούλων Βόλου

Μετά από μήνυση που είχε κάνει η Δημοτική Αρχή, για συκοφαντική δυσφήμιση...

Αναβλήθηκε για τις 10 Φεβρουαρίου 2023 η δίκη των δώδεκα πρώην δημοτικών συμβούλων Βόλου μετά από μήνυση που είχε κάνει η Δημοτική Αρχή, για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η δίκη είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και η αναβολή δόθηκε μετά από αίτημα των κ.κ. Πατσιαντά και Κλημόπουλου, λόγω κωλύματος της συνηγόρου υπεράσπισης Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Κατηγορούμενοι ήταν οι Ι. Αποστολάκης, Ελένη Ανδρέου, Κ. Γαργάλας, Μ. Δραμητινός, Ν. Κανελλής, Ε. Κατσαλής, Θ. Κλημόπουλος, Φωτεινή Κοκκινάκη, Φ. Λαμπρινίδης, Νατάσσα Οικονόμου, Μ. Πατσιαντάς και Ν. Στόικος.

Σημειώνεται ότι η «Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό», είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στα Δικαστήρια του Βόλου σήμερα Παρασκευή, που θα δικάζονταν 12 δημοτικοί σύμβουλοι, μετά από μήνυση της Δημοτικής Αρχής, για συκοφαντική δυσφήμιση. Οι σύμβουλοι στις 17/9/2018, κατέθεσαν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου επιστολή, καταγγέλλοντας, με επιστολή τους στον πρόεδρο του ΔΣ και τη Δημοτική Αρχή Μπέου για τις τραμπούκικες πρακτικές με τις οποίες προσπάθησε να βάλει λουκέτο στη ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Μείζονος περιοχής Βόλου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.