Ανοιχτό την πρωτοχρονιά το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

φωτογραφία αρχείου

Πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν κάνει ανήμερα Πρωτοχρονιά το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της «Κενταύρων Όρος» Γρηγόρης Ιγγλέσης, το Χιονοδρομικό Κέντρο «Αγριόλευκες Πηλίου» είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους χιονοδρόμους μεθαύριο Τετάρτη 1 Ιανουαρίου, ανοίγοντας επίσημα τη χιονοδρομική σεζόν!
Η ποσότητα του χιονιού των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με την προετοιμασία που έχει γίνει στις πίστες και βάσει των καιρικών προβλέψεων για τις επόμενες ημέρες, επιτρέπουν τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, στις πίστες «Θέτις», «Ιάσονας» και «Πανόραμα», σύμφωνα με τον κ. Ιγγλέση. Οι υπόλοιπες πίστες δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν από τους λάτρεις του σκι, καθώς η ποσότητα του χιονιού δεν είναι επαρκής σε όλα τα σημεία του Χιονοδρομικού Κέντρου για χιονοδρομίες.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6983508507.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.