Αποκλειστικό: Διακοπές στο Χόρτο για τον π. υπουργό Εξωτερικών της M.Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον

Ο Βρετανός πολιτικός Μπόρις Τζόνσον με τον γιο του και την Βολιώτισσα τουριστική πράκτορα Θέκλα Καμμένου, λίγο μετά την προσγείωση της πτήσης της Easyjet στο αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου.
Έφθασε σήμερα το πρωί με την οικογένειά του με την πτήση της Easyjet από το Λονδίνο

Στο αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου προσγειώθηκε στις 11.20 σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μ.Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον προκειμένου όπως φαίνεται να περάσει λίγες μέρες χαλάρωσης στο σπίτι που διατηρεί ο πατέρας του στο Χόρτο Πηλίου. Ο «Mr Brexit» όπως καθιερώθηκε να τον αποκαλούν μετά την έντονη στήριξη που παρείχε στην καμπάνια αποχώρησης της Μ.Βρετανίας από την Ε.Ε., πέταξε στην οικονομική θέση της πτήσης Easy Jet U2 8593 μαζί με την οικογένειά του. Ως τακτικός επισκέπτης της περιοχής είχε εντοπιστεί από τη «Μαγνησία» στις αρχές Αυγούστου του 2016 μόλις είχε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εξωτερικών υπό την πρωθυπουργό Τερέσα Μέι, κάνοντας μάλιστα δηλώσεις για την αγάπη που τρέφει για το Πήλιο αλλά και τις Ελληνοβρετανικές σχέσεις.

Κατά της διάρκειας της αναμονής για την παραλαβή των αποσκευών της οικογένειας ο Τζόνσον μίλησε και φωτογραφήθηκε σε χαλαρό κλίμα με αρκετούς από τους συνεπιβάτες του που τον αναγνώρισαν. Δεν ήταν λίγοι βέβαια και αυτοί που καυτηρίασαν την πολιτική του στο θέμα του Brexit.

Στις αρχές Ιουλίου ο Τζόνσον υπέβαλε την παραίτησή του ως ο τρίτος υπουργός που προτίμησε να φύγει από τη βρετανική κυβέρνηση παρά να στηρίξει τα πλάνα της Τερέζα Μέι για «ήπιο» Brexit.

Ο Τζόνσον και η οικογένειά του αναμένεται να καταλύσουν στην «Villa Irene» στο Χόρτο, ιδιοκτησίας του πατέρα του Μπορίς, Στάνλευ Τζόνσον.

Και μια σέλφι με τον τουριστικό πράκτορα Γιάννη Τσινή.