Απόκριες για κέφι και διασκέδαση στα Παλαιά του Βόλου!

Shutterstock
Σας περιμένουν

Η περίοδος της Αποκριάς είναι αγαπημένη για πολλούς και πολλές, αφού το ξέφρενο κέφι, το γλέντι, η ευθυμία και η χαρά συνδυάζονται με εξόδους, πάρτι, μεταμφιέσεις, καλό φαγητό και ποτό. Όλα αυτά, που αλλού θα τα βρεις στο σύνολό τους πέρα από τα Παλαιά του Βόλου, την περιοχή που όλοι προτιμούν για τις καθημερινές αλλά και πιο εορταστικές εξόδους τους;
Ο παλμός του καρναβαλιού χτυπά δυνατά και στον Βόλο, και η περιοχή των Παλαιών προσφέρεται για όλες τις ημέρες της Αποκριάς, δίνοντας από την πλευρά της πολλές επιλογές για εξόδους που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων με όμορφες εικόνες. Μία περιοχή που καταλήγει να γίνεται μία παρέα ουσιαστικά, ειδικά σε περιόδους όπως οι Απόκριες που η διασκέδαση φτάνει στο… κόκκινο!

Τα Παλαιά βέβαια χτυπήθηκαν λυσσαλέα από τα κύματα κακοκαιρίας του περασμένου Σεπτεμβρίου, όμως η περιοχή και τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται σ’ αυτήν επανήλθαν και είναι έτοιμα να προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές και την περίοδο των Απόκρεων!


Οι επιλογές άλλωστε είναι για όλα τα γούστα. Ανάμεσα στα δύο σημεία λοιπόν των Παλαιών είναι η οδός Λαμπράκη. Και στις δύο πλευρές της περιοχής, στα στενά αλλά και σε πιο κεντρικά σημεία, θα βρει κανείς μαγαζιά και καταστήματα όλων των ειδών, από εμπορικά μέχρι και εστίασης. Δεν έχει παρά να διαλέξει κανείς το ταβερνάκι που του κλέβει το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά, αν και θα χρειαστεί να το σκεφτεί καλά, γιατί αυτά είναι πολλά! Οι γεύσεις άλλωστε αρκετές, από μεζεδάκια για το κρασί μέχρι και πιάτα της ώρας για να ικανοποιήσουν κάθε διάθεση. Παράλληλα, η μουσική συνοδεύει κάθε επίσκεψη, αφού πολλά από τα καταστήματα της περιοχής φροντίζουν να έχουν μουσικές ημέρες και βράδια που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Φυσικά στον Βόλο είμαστε, οπότε το παραδοσιακό τσίπουρο με τα πιάτα που συνοδεύουν κάθε καραφάκι δεν θα μπορούσε παρά να έχει έντονη παρουσία! Aπό νωρίς το μεσημέρι, μέχρι αργά το απόγευμα το τσίπουρο δίνει και παίρνει και οι συζητήσεις που γίνονται γύρω του, άπειρες!

Πιο δίπλα τα μπαράκια της περιοχής είναι έτοιμα να προσφέρουν καταστάσεις έντονης διασκέδασης για όσο πάει! Για πιο νυχτερινές… προτιμήσεις, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ποτά αλλά και κοκτέιλ για κάθε γούστο, με ανάλογα μουσικά ακούσματα. Για κάτι πιο… ενδιάμεσο δεν λείπουν και οι μπυραρίες με πιάτα που συνδυάζονται άριστα με την μπύρα που θα επιλέξει κανείς, από τις δεκάδες ετικέτες που είναι διαθέσιμες από όλον τον πλανήτη!
Ακόμη δεν έχετε βγει έξω; Τα Παλαιά σας περιμένουν και κατά την περίοδο της Αποκριάς!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.