Αποσωληνώθηκε πλήρως 52χρονος Βολιώτης με κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στην Α’ Παθολογική!

Φωτογραφία αρχείου
Χειροκροτήματα και συγκίνηση στο Νοσοκομείο Βόλου

Δάκρυα χαράς έτρεχαν σήμερα από τα μάτια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς 52χρονος Βολιώτης που νόσησε από κορωνοϊο, αποσωληνώθηκε πλήρως και μεταφέρθηκε σε κρεβάτι στην Α’ Παθολογική Κλινική.

Ειδικότερα, ο 52χρονος Βολιώτης που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, είχε εισαχθεί στις αρχές Νοεμβρίου στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να μπορέσει ο 52χρονος να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που του επέφερε ο κορωνοϊός. Ένα μήνα μετά, στις αρχές Δεκεμβρίου, ο 52χρονος αρνητικοποιήθηκε στον κορωνοϊό, εξήλθε από τη ΜΕΘ Covid του Αχιλλοπούλειου και συνέχισε τη νοσηλεία του σε κλίνη της «κανονικής» ΜΕΘ. Αυτή ήταν και το πρώτο θετικό βήμα, που γέμισε αισιοδοξία όλο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Σήμερα όμως τα ευχάριστα νέα έγιναν ακόμη πιο σπουδαία, καθώς ο 52χρονος μεταφέρθηκε πλέον σε κανονικό θάλαμο της Α’ Παθολογικής Κλινικής. Η στιγμή της εξόδου του από τη ΜΕΘ συνοδεύτηκε από θερμά χειροκροτήματα γιατρών και νοσηλευτών οι οποίοι δεν έκρυψαν τη χαρά και τη συγκίνησή τους για το γεγονός.

Πρόκειται για τον πρώτο ασθενή με κορωνοϊο που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ κορωνοϊού του Νοσοκομείου Βόλου, αποθεραπεύτηκε και μεταφέρθηκε σε κοινό θάλαμο!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.