Αύξηση τιμών στην χονδρική αγορά κρεάτων περίπου 30%!

Απορροφήθηκε μέρος της αύξησης , δήλωσε στο Ράδιο Ένα, ο Αντ. Κανελλόπουλος, πρόεδρος των κρεοπωλών

Πλήρη επάρκεια κρεάτων θα υπάρχει στην αγορά του Βόλου για τις γιορτές στα παραδοσιακά κρεοπωλεία, με τιμές στα ίδια επίπεδα με σήμερα, αν και ακόμη δεν έχουν οριστεί οι τιμές της γαλοπούλας και των αμνοεριφίων, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο Αντώνης Κανελλόπουλος πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Βόλου.
Ο πρόεδρος των κρεοπωλών, τόνισε ότι θα υπάρχει πλήρη επάρκεια αγαθών στην αγορά του Βόλου, ο κλάδος ευελπιστεί οι τιμές να παραμείνουν όπως και σήμερα, αλλά οι τιμές για γαλοπούλες και αμνοερίφια, θα διαμορφωθεί τα επόμενες μέρες.

Αύξηση τιμών στην χονδρική αγορά περίπου 30%!

Οι τιμές των κρεάτων ανέβηκαν στην χονδρική αγορά, περίπου 30%, ωστόσο ο κ. Κανελλόπουλος τόνισε ότι οι κρεοπώλες, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια των οικονομικών δυνατοτήτων τους, περιόρισαν τα κέρδη τους και οι τιμές λιανικής σε σχέση με πέρυσι, αυξήθηκαν κατά 20%, απορροφώντας ουσιαστικά, μέρος της αύξησης στις τιμές χονδρικής.
«Οι τιμές αυτές, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε και μέχρι τώρα ήμασταν οι φθηνότεροι, σε σχέση με όλα τα άλλα σημεία πώλησης κρεάτων, ειδικά στο μοσχάρι», σημείωσε ο πρόεδρος του κλάδου, που ανέφερε ότι οι κρεοπώλες δημιούργησαν το… «καλάθι του νοικοκυριού» πριν τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη.

Αυτές τις ημέρες ξεκινούν οι παραγγελίες

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον των καταναλωτών, ο κ. Κανελλόπουλος εκτίμησε ότι αυτό, θα γίνει στο μέσον της εβδομάδας, γιατί ακόμη είναι νωρίς, ενώ όσοι αποφάσισαν να μείνουν στο σπίτι τους και περιμένουν τα παιδιά τους, ήδη αποφάσισαν να προβούν σε παραγγελίες.

Εορταστικό ωράριο απ΄την ερχόμενη Κυριακή

Το ωράριο από την ερχόμενη Κυριακή θα είναι εορταστικό και τα κρεοπωλεία θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα καθημερινά, μέχρι την παραμονή Χριστουγέννων που θα ανοίξουν από τις 8 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.