Λήστεψαν 89χρονη στην Ανάβρα για 5 €! – Στη «φάκα» της αστυνομίας τέσσερις

φωτο αρχείου
Συνελήφθησαν τρεις νεαροί και μία ανήλικη κοπέλα

Συνελήφθησαν, στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, στην περιοχή Σωρός, με κατεύθυνση προς Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, τέσσερα άτομα, από τα οποία τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και μια γυναίκα (ανήλικη), καθώς και ένας αλλοδαπός, για ληστεία σε βάρος μας 89χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό και μια 17χρονη κοπέλα, οι οποίοι στις 10 χθες το βράδυ μπήκαν από ξεκλείδωτο παράθυρο στο εσωτερικό του σπιτιού της 89χρονης και αφού την ακινητοποίησαν, άσκησαν σωματική βία κλείνοντάς της το στόμα και τα μάτια, αφαίρεσαν από κομοδίνο του υπνοδωματίου της το χρηματικό ποσό των 5 €.
Η γυναίκα τους αντιλήφθηκε, άρχισε να φωνάζει «βοήθεια» και οι νεαροί, φαίνεται ότι τρόμαξαν και επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου τους ανέμεναν δύο 19χρονοι συνεργοί τους και διέφυγαν.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος και τη σύλληψη των δραστών στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα ενώ επέστρεφαν προς Βόλο
Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό των 5 € βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινες οι δράστες της ληστείας.

Οι συλληφθέντες αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, για να τους απαγγείλει δίωξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.