Βόλος: Χτύπησε τη μητέρα του γιατί … δεν του έδινε χρήματα για καφέ!

Σε ποινική διαμεσολάβηση ο 40χρονος, με την 67 χρόνων μητέρα του

Άλλη μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά όταν ο γιος σήκωσε χέρι στη μητέρα του, διότι δεν του έδινε χρήματα για καφέ! Τα ενδοοικογενειακά επεισόδια, το ξύλο και οι απειλές, έχουν γίνει κοινωνικό φαινόμενο, σε μια ήσυχη φαινομενική πόλη όπως ο Βόλος και τις αρχές απασχολούν σχεδόν μέρα παρά μέρα, επεισόδια εντός οικογενειών.
Το επεισόδιο έγινε το Σάββατο 28 Μαΐου στον Βόλο στις 19.45 και ο 40χρονος κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη σε άλλο μέλος της οικογένειας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 40χρονος άνδρας χτύπησε τη μητέρα του 67 χρονών, τον οποία πίεσε στον λαιμό της στραμπούλιξε το χέρι, ενώ την απείλησε ότι θα σκοτώσει άλλο μέλος της οικογένειας.
Όλα έγιναν όταν ο γιος φέρεται να ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του να πάει για καφέ και η απάντηση ήταν αρνητική, διότι δεν είχε.
Γιος και μητέρα επανειλημμένα έχουν ανάλογα επεισόδια, ενώ χθες παραβρέθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και μετά την πρόταση της προέδρου του Δικαστηρίου, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια να τα βρουν με αίτηση ποινικής διαμεσολάβησης, που θα εξετάσει η Εισαγγελία Βόλου. Για το σκοπό αυτό, η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.