Δεκατρείς υποψήφιοι βουλευτές «πέρασαν» από το Πρωτοδικείο

Ποιοι μετέχουν στο ψηφοδέλτιο Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοινώθηκε χθες, νωρίς το μεσημέρι, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τη Μαγνησία. Όνομα που δεν είχε ακουστεί, που για κάποιους αποτέλεσε έκπληξη του ψηφοδελτίου, ήταν η περίπτωση της κας Ζαφειρούλας Αναγνώστου, η οποία είναι 34 ετών και έχει διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου. Αντίθετα, δεν συμπεριελήφθη το στέλεχος της Ν.Δ. κα Ράπτη. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι βουλευτές, είναι : Αναγνώστου Ζαφειρούλα τουριστικά, Γιώργος Καλτσογιάννης δικηγόρος, Αθανάσιος Λιούπης ιατρός (χειρουργός), Ζωή (Ζέττα) Μακρή δικηγόρος , Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ιατρός (χειρουργός), Χρήστος Μπουκώρος δημοσιογράφος, Αικατερίνη Πατσογιάννη, δημόσιος υπάλληλος, και Χρήστος Τριαντόπουλος καθηγητής .
Δεκατρείς υποψήφιοι βουλευτές

Αν και αύριο Πέμπτη τα μεσάνυχτα εκπνέει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, μέχρι χθες οι αιτήσεις υποψηφιότητας που κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Βόλου ήταν μόλις 13. Φαίνεται ότι η αργία της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος και η καθυστέρηση της ΝΔ και του ΚΚΕ να ανακοινώσουν τους υποψηφίους (μόλις χθες), δεν βοήθησαν για μαζική προσέλευση των υποψηφίων στα Δικαστήρια.
Συγκεκριμένα από το ΚΙΝΑΛ έχουν καταθέσει αίτηση η Έλενα Χριστοδουλιά, ο Τρ. Πλαστάρας, και η Ελένη Φορτούνα. Από την «Πλεύση Ελευθερίας» ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, η Παναγιώτα Κουκουβίνου και ο Γιάννης Κάϊρας. Από το ΚΚΕ Μ-Λ ο Μανώλης Βλαχοσταμάτης, η Ελένη Κουτσιμπού και ο Γρηγόρης Ανδρεάκος.
Τέλος από το κόμμα Ελλήνων Συνέλευσις κατέθεσαν υποψηφιότητες ο Παναγιώτης Παναγιώτου, ο Δημήτρης Βασιλείου, η Ιωάννα Ροϊδη, ο Βάϊος Κατσαμπάς, η Ευαγγελία Καμπούρη και ο Τριαντάφυλλος Σαμαράς. Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπ. Σγούρας κατέθεσε πρώτος αίτηση στο Πρωτοδικείο Βόλου εκ μέρους της παράταξης της ΟΚΔΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.