Διαρροή λυμάτων στην παραλιακή της Αγριας στα “Αστέρια”

Έντονη δυσοσμία πνίγει την περιοχή με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται

Διαρροή λυμάτων στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΜΒ στα “Αστέρια” διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων που μένουν στην περιοχή και με ανάρτηση στο διαδίκτυο του πρώην δημοτικού συμβούλου Βόλου Κώστα Γαργάλα. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντιδρούσαν στην χωροθέτηση του αντλιοστασίου κάτω από το πάρκο του οικισμού, ξυπνώντας σήμερα το πρωί βρέθηκαν ενώπιον μιας δυσάρεστης εικόνας με τα λύματα να ξεχειλίζουν και να φθάνουν στο δρόμο, πέφτοντας στη συνέχεια στη θάλασσα. Τις εικόνες αυτές αποτύπωσε με το κινητό του ο κ. Γαργάλας και τις ανάρτησε στο προφιλ του στο facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο πήγε περιπολικό της Αστυνομίας το οποίο κατέγραψε το περιστατικό. Από την πλευρά της ΔΕΥΑΜΒ ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής δεν υπήρξε κάποια παρέμβαση.

Όπως αναφέρει:
«Μετά από τον αέρα που δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε, μετά από το νερό που δεν πίνεται αλλά και συνεχώς χάνεται, από τις πηγές ακόμα και μετά από το διάτρητο δίκτυο, ήρθε και η ώρα τα λύματα να βγουν στους δρόμους και να χύνονται στην θάλασσα. Αυτή τη θάλασσα, που το σχέδιο της τουριστικής προβολής που πρόσφατα ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο διαφημίζει». Καταγγέλλει την δημοτική αρχή για την κατάσταση.

«Πείτε ποιος είναι αυτός που δυσφημίζει την πόλη και ποιος δεν είναι. Δεν αναφέρομαι ούτε στην οσμή ούτε στα σιχτίρια των κατοίκων αλλά και την δυσφορία αλλά και την οργή των περαστικών. Ακόμα και των οργάνων της τάξης που εκεί βρήκα και με ενημέρωσαν πως επίσης ενημέρωσαν αρμοδίως. Τώρα βέβαια για την μόλυνση της θάλασσας μετά από ανάλογη ενημέρωση αρμόδια είναι η εισαγγελική Αρχή. Αλλά τί να λέμε τώρα Ποια εισαγγελική Αρχή και σε ποια πόλη», αναρωτήθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.