Έφτασε στον Βόλο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της θερινής σεζόν

Μεταφέρει 316 επιβάτες κυρίως από τη Γερμανία

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη θερινή σεζόν έδεσε σήμερα στις 8 το πρωί στο λιμάνι του Βόλου, εντυπωσιάζοντας τους ντόπιους και ενθουσιάζοντάς τους, καθώς φαίνεται πως η κανονικότητα επανέρχεται.

Πρόκειται για το «Europa 2», το οποίο κατέπλευσε στις 8:00 περίπου το πρωί προερχόμενο από Πειραιά και θα αποπλεύσει στις 8μ.μ. για την Ρόδο. Μεταφέρει 316 επιβάτες, κυρίως απ΄τη Γερμανία, καθώς και 325 άτομα πλήρωμα.

Οι επιβάτες κατά την αποβίβασή τους τήρησαν όλους τους κανόνες, φορούσαν τις προστατευτικές τους μάσκες, κρατούσαν αποστάσεις, ενώ τους έγινε και θερμομέτρηση.

Στην υποδοχή που έγινε στο “Εuropa 2” και στους επιβάτες του, η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Βίκυ Μήτρου, αφού καλωσόρισε τους επιβαίνοντες τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά, η χρονιά θα είναι θεαματικά καλύτερη και ο Βόλος είναι ένα ασφαλές λιμάνι που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ακυρώσεις αφίξεων κρουαζιερόπλοιων, αλλά αντιθέτως να έχουμε προσθήκες και νέων αφίξεων που προς το παρόν δεν ήταν εντός προγράμματος».

Οι εκατοντάδες τουρίστες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία και άλλοι κατευθύνθηκαν σε τουριστικά αξιοθέατα του Βόλου και του Πηλίου και άλλοι μετέβησαν στα Μετέωρα. Το “Εuropa 2” θα αποπλεύσει από τον Βόλο στις 8 το βράδυ με προορισμό το λιμάνι της Ρόδου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.