Θρίλερ δίχως τέλος στον Πτελεό με την εξαφάνιση 49χρονου- Η κληρονομιά και η έκκληση της οικογένειας

Άφαντος από τις 23 Απριλίου ο Γιάννης Καραμπάτσης

Μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις εξαφάνισης θεωρείται αυτή του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν ακριβώς πριν από έναν μήνα, στις 23 Απριλίου, από τον Πτελεό Μαγνησίας.

Την ημέρα εκείνη ήταν και η τελευταία φορά που εθεάθη ο 49χρονος και συνομίλησε με δικούς του. Έκτοτε, το κινητό του τηλέφωνο παραμένει κλειστό και… άφαντο, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του, τόσο στον Πτελεό όσο και στην ευρύτερη περιοχή, έχουν αποβεί άκαρπες. Το μπουφάν του και άλλα προσωπικά του αντικείμενα εντοπίστηκαν σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής, ενώ το σπίτι που έμενε, το παράθυρο βρέθηκε ανοιχτό, το ραδιόφωνο να παίζει και το φως ήταν αναμμένο.

Διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση, την ίδια ώρα, δίνουν οι καταθέσεις των συγγενών του, που μιλούν, μεταξύ άλλων, για μια κληρονομιά που είχε πάρει στις αρχές τους έτους, με αποτέλεσμα να αυξήσει την προσωπική του περιουσία -αφήνοντας έτσι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια πίσω από την εξαφάνιση του 49χρονου.

Σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της οικογένειας, Αναστάσιο Ντούγκα, εκείνος σχολίασε στο protothema.gr: «Πολύ περίεργη εξαφάνιση και πολλά τα ερωτηματικά. Σίγουρα, όπως βρέθηκε το σπίτι του, μας δείχνει ότι δεν πρόκειται για έναν άνθρωπο που ηθελε να φύγει. Τις επόμενες ημέρες (σ.σ. πιθανότατα αύριο, Παρασκευή) θα κάνουμε κάποιες νομικές ενέργειες, για να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και μαζί και πολύ σημαντικά στοιχεία».

«Το μυαλό μας και όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, μας οδηγούν κάπου και είμαι σίγουρος ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις. Είχε μπει στο στόχαστρο κάποιων που θέλησαν να του κλείσουν το στόμα για κάποιο λόγο; Μήπως τα χρήματα που κληρονόμησε πριν από δύο μήνες… άνοιξαν την όρεξη σε κάποιους και του έκαναν κακό; Προσωπική μου άποψη ειναι ότι, και να είχε πέσει θύμα κάποιου ατυχήματος -που δίνω πολύ λίγες πιθανότητες- θεωρώ ότι θα είχε βρεθεί μετά απο τόσες ημέρες. Η αστυνομία πρέπει να κινηθεί άμεσα, για να μην χαθούν πολύτιμα στοιχεία» κατέληξε ο κ. Ντούγκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.