Ανδρωνάς: «Καθιερώσαμε στον Αίαντα πολλούς νεαρούς παίκτες»

Στη δήλωση που έκανε ο Μιχάλης Ανδρωνάς για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Αίαντα Σούρπης, αναφέρεται στα όσα πέτυχε τα τρία χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα, αφήνοντας παρακαταθήκη στον επόμενο προπονητή μία ομάδα που έχει καθιερώσει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Αναλυτικά: «Ύστερα από τρία χρόνια στην ομάδα της Σούρπης, αισθάνομαι ότι ο κύκλος μου έκλεισε και σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Κωστούλα του ανακοίνωσα την απόφασή μου να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Αίαντα.

Ήταν τρία χρόνια που βρήκα ιδανικές συνθήκες δουλειάς παρά τα διάφορα προβλήματα ενός τοπικού, ερασιτεχνικού σωματείου. Ανέλαβα τον Αίαντα, όταν είχε ξεσπιτωθεί από το γήπεδό του και την πρώτη χρονιά κάναμε προπόνηση στο βοηθητικό του σταδίου Αλμυρού, με ένα αξιόλογο ρόστερ, που όμως είχε μεγάλο μέσο όρο ηλικίας.

Πέρασε αρκετός καιρός και παραδίδω μία ομάδα σε όποιον είναι ο επόμενος προπονητής του, που έχει καθιερώσει στην ενδεκάδα της πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάποιοι ήταν βασικοί, αναντικατάστατοι και διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο φετινό πρωτάθλημα. Κάναμε σταδιακή ανανέωση στο ρόστερ, η ομάδα διαθέτει ένα γήπεδο με εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, βοηθητικούς χώρους, μία κερκίδα που έχουν λίγες εγκαταστάσεις στο νομό και μία ακαδημία που άρχισε να παράγει έμψυχο υλικό…

Παράλληλα καταφέραμε αγωνιστικά να διατηρήσουμε τον Αίαντα στις πρώτες θέσεις της Α’ Τοπικής, ένα ανταγωνιστικό σύνολο που αποτελεί δύναμη στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και με τις δυνάμεις που διαθέτει, κάνει πρωταγωνιστικές πορείες κάθε χρόνο.

Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα καταφέραμε και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα για την εμπιστοσύνη του, την άριστη συνεργασία μας, καθώς μοιραστήκαμε τις ίδιες ιδέες και πορευτήκαμε χωρίς προβλήματα, τους συνεργάτες μου από τη διοίκηση του συλλόγου, όλους τους ποδοσφαιριστές που μαζί αγωνιστήκαμε και φέραμε εις πέρας τους στόχους μας, τον κόσμο που παρακολούθησε και ενθάρρυνε την προσπάθειά μας. Φεύγω ως φίλος από τον Αίαντα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους με όπλο της το μοναδικό, οικογενειακό κλίμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει εδώ και χρόνια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.