Εκατοντάδες σκιέρ και επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Το αδιαχώρητο από επισκέπτες και αθλητές…

Εκατοντάδες σκιέρ αλλά και επισκέπτες βρέθηκαν στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ενώ όπως δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του φορέα «Κενταύρων όρος» που διαχειρίζεται το Κέντρο κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης, για πρώτη ίσως φορά, οι σκιέρ ήταν περισσότεροι από τους απλούς φίλους του Χιονοδρομικού, περιπατητές ή οικογένειες που έκαναν την βόλτα τους, αφού τα καλά νέα για την λειτουργία του Χιονοδρομικού στο Πήλιο, προσέλκυσαν αθλητές εκτός από τον ΕΟΣ Βόλου, και από την Λάρισα, τον Αλμυρό κα.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό όπως τόνισε ο κ. Ιγγλέσης, ότι αρκετοί ήταν και οι ιδιώτες επισκέπτες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση του προκάλεσε το γεγονός, ότι υπήρξαν τηλεφωνικές συζητήσεις μεταξύ των επισκεπτών του Χιονοδρομικού με άλλους σκιέρ που μετέβησαν σε πόλεις του εξωτερικού και τους οποίους προσκαλούσαν να γυρίσουν, για να έρθουν στο Πήλιο…
Στο μεταξύ, όπως τόνισε ο πρόεδρος του φορέα, αποφασίστηκε και σήμερα, μιας που η ποιότητα του χιονιού είναι πολύ καλή, να παραμείνει ανοικτό έστω και με λιγότερους επισκέπτες, όπως και αύριο, που με αφορμή τα κλειστά σχολεία λόγω των Τριών Ιεραρχών, μπορεί να υπάρξει επισκεψιμότητα. Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπευθύνων λειτουργίας, ανοικτό θα είναι το Χιονοδρομικό και αύριο Τρίτη. Ανοιχτές θα είναι οι πίστες: Πυλώνες, Πανόραμα (πάνω μέρος), Θέτις, Ιάσων, Αρχαρίων και Φαλκονέρα (6/6). Ανοιχτοί οι αναβατήρες: Π1, Π2, Π3, Π4, Π5 (5/5). Η ποιότητα του χιονιού, χαρακτηρίζεται άριστη και το χιόνι σφιχτό. Το ύψος του χιονιού στη βάση είναι στα 70 cm, το ύψος χιονιού στη μέση στα 80 cm και στην κορυφή 80cm.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.