Έκλεψαν τα χρήματα που συγκεντρώνονταν για την Μαρία από τη Ζαγορά

Πρόκειται για τη γυναίκα που είχε τραυματιστεί και μεταφερθεί σε καρότσα αγροτικού

Ένα ανεκδιήγητο περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στη Ζαγορά, καθώς όπως μεταφέρει σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου κ. Απόστολος Κατσαρός κλάπηκαν τα χρήματα που συγκεντρώνονταν για να στηρίξουν και να βοηθήσουν τη Μαρία από τη Ζαγορά, τη γυναίκα που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας της περιοχής με αγροτικό στα Χάνια, όπου παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ, λόγω έλλειψης βάρδιας οδηγού ασθενοφόρου.

Ο κ. Κατσαρός κάνει έκκληση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συγκεντρωθεί εκ νέου το ποσό ώστε να μην στερηθεί η γυναίκα την τόσο σημαντική αυτή βοήθεια.

Ειδικότερα, επισημαίνει στην ανάρτησή του “Χωρίς να θέλω να χαλάσω την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών θα ήθελα να γνωστοποιήσω το γεγονός πως εκλάπησαν τα χρήματα που μαζεύονταν στη Ζαγορά για την Μαρία. Την κοπέλα που είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο κτήμα και έγινε η μεταφορά της με αγροτικό αυτοκίνητο, ελλείψη οδηγού ασθενοφόρου. Νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση τις επόμενες μέρες. Θεωρώ το γεγονός δείγμα απόλυτης παρακμής της κοινωνίας μας. Είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν οι δράστες. Ωστόσο πρέπει να μην στερηθεί η κοπέλα την βοήθεια μας που την έχει πραγματικά ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε να συγκεντρώσουμε εκ νέου και περισσότερα δείχνοντας τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη μας!!!”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.