Έρχονται βροχές από σήμερα στη Μαγνησία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού, με το φθινόπωρο να κάνει επιτέλους την εμφάνισή του. Σύμφωνα με τον κ. Θεοφάνη Τακούδη, μετεωρολόγο από σήμερα Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, θα σημειωθούν βροχές ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 15-17 βαθμούς Κελσίου. Παρασκευή και Σάββατο ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα και την Κυριακή θα επανέλθει πάλι το φθινοπωρινό κλίμα.
Ως μια φθινοπωρινή εβδομάδα χαρακτήρισε ο κ. Θεοφάνης Τακούδης, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ 102.5 και τον Ηλία Κουτσερή, την εβδομάδα που διανύουμε καθώς από σήμερα θα επέλθει αλλαγή του σκηνικού του καιρού.
Συγκεκριμένα, σήμερα η αλλαγή θα ξεκινήσει το μεσημέρι από τη Δυτική Θεσσαλία και στη Μαγνησία θα φτάσει το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και την Τετάρτη θα σημειωθούν βροχές, οι οποίες σε κάποιες περιοχές θα είναι και πιο έντονες θα υπάρξει και πτώση θερμοκρασίας.
Σήμερα, Τρίτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα των τελευταίων ημερών, δηλαδή κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.
Από την Πέμπτη το πρωί σταδιακά τα φαινόμενα θα υποχωρούν, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί- νοτιοανατολικοί και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα κυμανθεί κοντά στους 18 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή θα σημειωθούν τοπικές ήπιες βροχές στη Μαγνησία και κυρίως στο Πήλιο και στις Β. Σποράδες, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν έντονα φαινόμενα.
Σύμφωνα τέλος με τον κ. Τακούδη, ο Νοέμβριος θα κυλήσει φθινοπωρινά με τρεις -τέσσερις ημέρες της εβδομάδας καλές και τις υπόλοιπες με λίγη αστάθεια, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.