Φυλάκιση σε εκπαιδευτικό που καταγγέλθηκε ότι προσπάθησε να φιλήσει ανήλικη Βολιώτισσα !

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Ένοχο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 57χρονο εκπαιδευτικό από πόλη της Θράκης, ο οποίος ενώ έκανε διακοπές οικογενειακώς σε νησί των Σποράδων, προσπάθησε, σύμφωνα με την καταγγελία, να φιλήσει μια 15χρονη μαθήτρια από τον Βόλο, αφού τη ρωτούσε αρχικά, πως τα πάει στο σχολείο!
Ο άνδρας, που παρέστη στη δίκη δια πληρεξούσιου δικηγόρου, κατηγορούνταν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.
Στις 12 Αυγούστου του 2019, ο άνδρας ενώ βρισκόταν οικογενειακώς για διακοπές στο νησί, βρήκε την 15χρονη τότε μαθήτρια, που επίσης έκανε διακοπές με τους γονείς της, και άρχισε να τη ρωτάει πως πηγαίνει στο σχολείο, την πήρε αγκαλιά, την φίλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια στο μάγουλο, ενώ προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα…
Η μαθήτρια αντιστάθηκε, εκμεταλλεύτηκε το ότι από το σημείο περνούσαν τουρίστες, πήγε τρέχοντας στους γονείς της, τους είπε τι συνέβη και ο πατέρας της κοπέλας εντόπισε τον κατηγορούμενο, τον ακινητοποίησε, ενώ συνελήφθη από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο 57χρονος τότε ισχυρίζεται πως το χάδι και τα φιλιά στην ανήλικη ήταν πατρικά και δεν είχε άλλο σκοπό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.