Η Bella Natura στον Βόλο γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας όλο τον Μάρτιο!

Μεγάλη προσφορά για τις αναγνώστριες του magnesianews.gr

Η Bella Natura στον Βόλο, στην Ερμού 141, τιμά όλες τις γυναίκες και χαρίζει σε όλες όμορφα, φυσικά και χειροποίητα προϊόντα!

Μπορεί η 8η Μαρτίου να έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, όμως η Bella Natura τιμά και γιορτάζει κάθε γυναίκα, όλες τις ημέρες του χρόνου, προσφέροντας φυσικά προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης αλλά και ευεξίας.

“Η Bella Natura θέλει να γίνει η αγαπημένη όλων των γυναικών,  γιορτάζει όλο τον Μάρτιο τη γυναίκα και προσφέρει στους αναγνώστες του magnesianews.gr μία μοναδική προσφορά!

Πείτε τον κωδικό #magnesiaBellaNatura# στο φυσικό κατάστημα της Bella Natura, στην Ερμού 141 και κερδίστε -20% για όλον το μήνα”!

Ο νέος χώρος της Bella Natura είναι πια ο απόλυτος χώρος κάθε γυναίκας, καθώς φιλοξενεί προϊόντα ολοκληρωμένης καλλυντικής περιποίησης με αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρέμες σώματος, αντηλιακά, αρώματα, θεραπείες μαλλιών και πολλά άλλα.

Προτάσεις δώρων

Με αγορές προϊόντων Mastic Spa άνω των 35€ ΔΩΡΟ μια κρεμομάσκα overnight αξίας 27,50€

 

Με την αγορά κάθε κρέμας προσώπου της Fresh Line, παίρνετε ΔΩΡΟ την κρέμα ματιών της αντίστοιχης σειράς

 

 

Με αγορές προϊόντων My Bee άνω των 20€ ΔΩΡΟ ένα Lip Balm με πρόπολη για βελούδινα και μεταξένια χείλη

 

Υπέροχες σειρές από κρέμες, που προφέρουν σε κάθε γυναίκα αυτό που η επιδερμίδα της έχει ανάγκη.

 

Και για όσες θέλουν μία συνολική φροντίδα, τότε τα gift set σε προνομιακές τιμές είναι η κατάλληλη αγορά!

Ακόμη, η Bella Natura έχει φροντίσει όχι μόνο για την δική σας ομορφιά, αλλά και για την ομορφιά του χώρου σας, μιας και διαθέτει υπέροχα αρώματα χώρου, φυσικά κεριά, για να χαλαρώσετε από την καθημερινότητα, δημιουργώντας μια αξεπέραστη ατμόσφαιρα.

 

Εκτός από όλα τ’ άλλα το κατάστημα Bella Natura ενεργοποιεί μαζί με όλες τις αισθήσεις μας και την αίσθηση της γεύσης, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα γλυκών του κουταλιού, με τη μοναδική στον κόσμο Μαστίχα Χίου, φέρνοντας αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, με το γλυκό υποβρύχιο, κεράσι, τριαντάφυλλο, μανταρίνι, σταφύλι, φιστίκι Αιγίνης κ.α.

Χαρίστε λοιπόν στον εαυτό σας αξεπέραστες στιγμές ομορφιάς, αναζωογόνησης και ευεξίας με τα προϊόντα της Bella Natura!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.