Ηρεμία σε Πήλιο και Σκόπελο από τη βροχή

Φωτό αρχείου
Βλάβη της ΔΕΗ στην κεντρική γραμμή προς Πήλιο

Έντονη βροχόπτωση έπληξε χθες αργά το βράδυ το Πήλιο αλλά και τα νησιά των Β. Σποράδων, ωστόσο δεν σημειώθηκαν ζημιές ή ιδιαίτερα προβλήματα. Στο Βόλο υπάρχει αυτή τη στιγμή βλάβη στην κεντρική γραμμή της ΔΕΗ προς το Πήλιο, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να μην έχουν ρεύμα. Συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται στο σημείο και υπολογίζεται πως η βλάβη θα αποκατασταθεί πλήρως περίπου στις 10.30.

Στο μεταξύ, στη Σκόπελο τα φαινόμενα υποχώρησαν και σε λίγο θα ανοίξουν και τα σχολεία. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Σταμάτη Περίσση, ο οποίος μίλησε στο magnesianews δεν σημειώθηκαν ζημιές ή προβλήματα από τη βροχή, καθώς για πρώτη φορά έγινε πολύ καλός καθαρισμός. Αυτή τη στιγμή, η βροχή στο νησί των Β. Σποράδων σταμάτησε, αν και ο Δήμος είναι σε επιφυλακή.
Από την άλλη πλευρά, στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου η βροχόπτωση συνεχίζεται μέχρι και τώρα, χωρίς όμως να δημιουργεί προβλήματα.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κουτσάφτης στο magnesianews σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση χθες μέχρι τα μεσάνυχτα, όμως δεν σημειώθηκαν όταν ιδιαίτερες ζημιές. Μάλιστα ο κ. Κουτσάφτης είπε χαρακτηριστικά πως είναι έντονη η βροχόπτωση, χωρίς όμως πλημμυρική διάθεση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.