Κ. Μαραβέγιας: Η εφαρμογή των μέτρων της Ν.Δ. θα οδηγήσει στη λύση των περισσότερων προβλημάτων

«Ανοιχτό κόμμα η Ν.Δ. που χωράει τα περισσότερα κομμάτια της δημοκρατικής βεντάλιας » είπε ο συμπολίτης γιατρός

Ως «ανοιχτό κόμμα που χωράει τα περισσότερα κομμάτια της δημοκρατικής βεντάλιας της Ελληνικής κοινωνίας» χαρακτήρισε ο συμπολίτης γιατρός και στέλεχος του κόμματος, κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, που μίλησε στο «Ράδιο Ένα 102,5», τη Νέα Δημοκρατία, ενώ τόνισε ότι «η εφαρμογή των μέτρων της Ν.Δ. θα οδηγήσει στη λύση των περισσότερων προβλημάτων. Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Μαραβέγιας, τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε ως δυνάμει πρωθυπουργός, απέναντι σε όλους τους Έλληνες. Μίλησε και θέλησε να είναι ο αυριανός πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Δεν έκανε διαχωρισμούς, οι οποίοι διαπότισαν την ομιλία και τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο κ. Μητσοτάκης, επεσήμανε ένα – ένα τα προβλήματα που σίγουρα έχουν γίνει βαθύτερα τα τελευταία χρόνια της κρίσης, αλλά από εκεί και πέρα δεν έκανε ευχολόγια, αλλά έθεσε συγκεκριμένα μέτρα και απολύτως κοστολογημένα, που αφορούν όλες τις κοινωνικές τάξεις και όλους τους Έλληνες και η εφαρμογή τους θα οδηγήσει στη λύση των περισσότερων προβλημάτων που έχουμε οι περισσότεροι από εμάς στην καθημερινότητα μας».
Όπως σημείωσε, οι υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας έχουν μείνει αυστηρά σταθερές και διαρκώς εμπλουτίζονται». Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης σχετικά με το ότι στα ψηφοδέλτια θα συμπεριληφθούν και πρόσωπα από την Κεντροαριστερά, ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι το πιο πολυσυλλεκτικό κόμμα αυτή τη στιγμή. Απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως του τι υποστήριξαν κατά το παρελθόν. Αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι κοινός και υπερβαίνει την ιδεολογία και τις επιμέρους πεποιθήσεις. Αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει κανένας, χρειάζονται όλοι και εννοείται ότι ο πρόεδρος έχει την ολοκληρωτική και αποκλειστική ευθύνη της κατάρτισης των ψηφοδελτίων και είμαι σίγουρος ότι θα λάβει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις με σκοπό την ενίσχυση του κόμματος και να υπάρχει την επόμενη ημέρα μια κυβέρνηση των αξιότερων. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ανοιχτό κόμμα που χωράει τα περισσότερα κομμάτια της δημοκρατικής βεντάλιας της Ελληνικής κοινωνίας».
Ο κ. Μαραβέγιας αναφέρθηκε και στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για οριζόντια μείωση κατά 30% σε βάθος δύο ετών και μάλιστα εισάγοντας μια καινοτομία, εκχωρώντας την εξουσία κοστολόγησης, άσκησης και είσπραξης του ΕΝΦΙΑ στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ιδιαίτερη αναφορά, έκανε στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος που αφορά στους επαγγελματίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.