Κλειστό το δημαρχείο Βόλου, καταφθάνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Μετά το θετικό κρούσμα της 25χρονης, που φέρεται να είναι στενή συνεργάτιδα του δημάρχου

Στο Δημαρχείο Βόλου, το οποίο σήμερα είναι κλειστό, αναμένεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών που είχε 25χρονη Βολιώτισσα, που χθες βγήκε θετική στον κορωνοιο.
Η νεαρή σύμφωνα με τις πληροφορίες φερεται να εργάζεται στο Δημαρχείο και σε θέση ως συνεργάτιδα του δημάρχου Βόλου.
Χθες πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους και τώρα οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο εσωτερικό του Δημαρχείου, φορώντας μάσκες κι αναμένοντας το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την ιχνηλατηση.
Μάλιστα στη κεντρική είσοδο του Δημαρχείου έχει αναρτηθεί ανακοίνωση πως το κτήριο σήμερα θα παραμείνει κλειστό, ενώ υπάλληλος του Δήμου ενημερώνει κρατώντας απόσταση και φορώντας μάσκα τους πολίτες που καταφθάνουν για να τακτοποιήσουν υποθέσεις τους.

Θάλεια Στάχτου: Απολύμανση σε όλα τα δημοτικά κτήρια και τεστ σε όλο το προσωπικό και τους πολίτες
Μιλώντας η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Βόλου κ. Θάλεια Στάχτου στο magnesianews.gr για το κρούσμα τόνισε πως αίτημα του Συλλόγου είναι να γίνει απολύμανση σε όλα τα δημοτικά κτήρια και όχι μόνο στο Δημαρχείο, καθώς προϊστάμενοι και υπάλληλοι μετακινούνται και σε άλλα κτήρια, αλλά και να γίνουν τεστ σε όλο τους εργαζομένους και τους πολίτες.
Αναφορικά με το κρούσμα κι αν αυτό εντοπίζεται σε εργαζόμενο του Δημαρχείου ή όχι η κ. Στάχτου ανέφερε πως άλλοι εργαζόμενοι αναφέρουν πως είναι υπάλληλος που δουλεύει στο Δημαρχείο, ενώ άλλοι αναφέρουν πως είναι πολίτης που ήρθε να εξυπηρετηθεί στις υπηρεσίες του Δήμου. Τέλος, η ίδια ευχήθηκε περαστικά σ’ αυτόν που νοσεί και τόνισε πως θα πρέπει να γίνει σωστή ιχνηλάτηση.

Εργαζόμενοι ωστόσο στο Δημαρχείο κάνουν λόγο για ελλιπή ενημέρωση καθώς δεν ενημερώθηκαν από χθες που υπήρχαν τα πρώτα στοιχεία και έγινε και απολύμανση ότι υπήρχε κρούσμα κορωνοϊού που συνδεόταν με κάποιο τρόπο με το Δημαρχείο, ενώ και σήμερα που τους ζητήθηκε να παραμείνουν στο κτήριο για να γίνει ιχνηλάτηση από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, δεν ενημερώθηκαν πότε θα έρθει το κλιμάκιο, ούτε εάν εντοπίζεται το κρούσμα σε εργαζόμενο του Δημαρχείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.