Κλειστό το ΓΕΛ Βελεστίνου λόγω κορωνοϊού

Θετικοί εντοπίστηκαν καθηγητής και μαθητής του σχολείου

Κλειστό είναι σήμερα το ΓΕΛ Βελεστίνου, μετά από απόφαση που πάρθηκε από τους αρμοδίους, καθώς εντοπίστηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού και αφορούν σε εκπαιδευτικό και μαθητή.
Όπως έγινε γνωστό, μόλις εντοπίστηκαν τα κρούσματα, το σχολείο ανέστειλε τη λειτουργία του, ενώ θα γίνει και απολύμανση. Ήδη, έχει ξεκινήσει τηλεκπαίδευση των μαθητών.
Στο μεταξύ σε αναστολή λειτουργίας βρίσκονται και δύο τμήματα του Γυμνασίου Σκιάθου, μετά από κρούσματα κορωνοϊού.
Η απόφαση της Δευτεροβάθμιας για την αναστολή λειτουργίας του ΓΕΛ Βελεστίνου
Προ ολίγου ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας η αναστολή για έντεκα ημέρες του ΓΕΛ Βελεστίνου. Ειδικότερα “Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τα σχετικά πρωτόκολλα Διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού Covid 19 και ύστερα από την ενημέρωση της Διευθύντριας του ΓΕΛ Βελεστίνου περί ύπαρξης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη σχολική της μονάδας αλλά και τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Χαράλαμπος Σταχτέας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του ΓΕΛ Βελεστίνου για χρονικό διάστημα 11 ημερών ήτοι από 26-10-2020 έως και 05-11-2020”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.