Μ. Χρυσοβελώνη: «Δεν δέχομαι κριτική από ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί για ατιμωτικά αδικήματα»

Απαντά σε δηλώσεις του δημάρχου Αχ. Μπέου, περί ηθικού και ανήθικου

Το γεγονός ότι δεν δέχεται κριτική από ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί για άκρως ατιμωτικά αδικήματα, δήλωσε στην εκπομπή του ASTRA TV «Παράθυρο στη Θεσσαλία», η Μαρίνα Χρυσοβελώνη πρώην υφυπουργός και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απαντώντας σε δηλώσεις του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου σε μέσο, περί ηθικού και ανήθικου.
Ο δήμαρχος, σύμφωνα με την ίδια, φέρεται να δήλωσε ότι «δεν είναι ηθικό (σ.σ. αναφερόμενος προφανώς στο επίδομα ενοικίου) και θα της έσφιγγα το χέρι αν έπαιρνε αυτά τα χρήματα και τα έδινε σε φτωχές οικογένειες».
Όπως είπε η κ. Χρυσοβελώνη, «εγώ δεν δέχομαι καμία κριτική από ανθρώπους οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για άκρως ατιμωτικά αδικήματα όπως δωροδοκία, δωροληψία και για στημένα παιχνίδια. «Ας ξεκαθαρίσει τις εκκρεμότητες που έχει με τη Δικαιοσύνη και μετά μπορούμε να συζητήσουμε», επισήμανε.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «όταν ο καταδικασθείς σε ποινή τεσσάρων ετών, μετατραπείσα βγαίνει και μου μιλάει εμένα περί ανήθικου, περί νομίμου και παρανόμου, δεν το δέχομαι».
Η πρώην υφυπουργός ζήτησε να συγκρίνουν τον τρόπο ζωής που διάγουν και το αυτοκίνητο που έχει η ίδια με τον σύζυγό της από μισό, με αρκετή παλαιότητα και τα πόθεν έσχες τους και τις φορολογικές τους δηλώσεις, τι πληρώνει ο καθένας στην Εφορία «και μετά να μιλήσουμε».

«Δεν θέλω να μου σφίξει το χέρι»

Πρόσθεσε δε ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ την ποινική Δικαιοσύνη και δεν μπορεί κάποιος να της λέει ότι «δεν είναι ηθικό και θα της έσφιγγα το χέρι αν έπαιρνε αυτά τα χρήματα και τα έδινε σε φτωχές οικογένειες».
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε «δεν θέλω να μου σφίξει το χέρι. Ας καθαρίσει τις εκκρεμότητες που έχει με τη Δικαιοσύνη και μετά να μου σφίξει το χέρι»…
Καταλήγοντας ανέφερε ότι είναι υπερήφανη, διότι κληρονόμησε ένα όνομα από τον πατέρα της και κάποιους κανόνες που της δίδαξε η οικογένειά της, ενώ τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της προσπαθούν να τους τηρήσουν κατά γράμμα και έτσι πορεύεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.